Ultimate magazine theme for WordPress.

„Сървавйвър“ 7 – истински провал! Заместват спешно Джаферович?

0

- Advertisement -

„Сървайвър” 7 се оказа истински провал, а най-жестоките критики тази година отнесе новият водещ – Ваня Джаферович. Зрителите не могат да простят акцента на хърватина и твърдят, че им трябват субтитри, за да го разбират. Те масово роптаят срещу бившия футболист и за първи път в историята си в Би Ти Ви обмислят да сменят водещия в движение, пише„Уикенд”.

Спешно се търси ново лице, което да заеме мястото на Ваня Джаферович в „Сървайвър”, твърдят източници на вестника. За разлика от другите сезони на риалитито в България, този се излъчва почти в момента, в който се случват и събитията от епизодите. Благодарение на това водещият може да се смени в движение, ако се налага. Проблемът обаче е кой да бъде поставен на мястото на бившия футболист? Ако тепърва започнат кастинги, изборът на ново лице ще отнеме седмици, а рейтингът е катастрофален. За да се реанимира шоуто, спешно му трябва водещ, който хем да бъде популярен, хем обичан от хората. Идеалният избор според масовите мнения би бил Владо Карамазов, който се оказа любимото лице на феновете на формата. Но той вече нямал никакво желание да се занимава с Би Ти Ви.

Каква е причината актьорът да се отдръпне от телевизията и любимото си риалити? Говори се, че бил смъртно обиден, защото до последно го лъгали, че отново ще е лице на шоуто, но в крайна сметка се отметнали заради хонорара. Карамазов бил поискал 150 000 лева, за да тръгне за Доминикана, където тази година се снима шоуто. Това са три месеца работа в адска жега, влага и комари, която си има цена, бил аргументът на звездата. От телевизията уж се били съгласили да платят, заради което Владо отказал доста предложения за други ангажименти. Месец преди заминаването обаче му съобщили, че са намерили ново лице на шоуто.

Източници на „Уикенд” твърдят, че Ваня Джаферович се е навил да води само срещу 30 бона – 5 пъти по-малко от Карамазов. Понеже още миналата година имало идеи да го правят основен водещ, ниският хонорар, който поискал, наклонили везните в негова полза, а Владо останал без работа и с отказани куп ангажименти. Това за него е много неприятно, тъй като не работи на заплата, а разчита на хонорари, за да се издържа.

След бурните реакции срещу хърватина и рекордно ниския рейтинг на риалитито от телевизията вече съжаляват, че са отрязали Карамазов. Хората се дразнят не само от акцента му, но най-вече от това, че участва в почти всички възможни предавания в родния ефир. „Навсякъде го бутат!”, ядосват се зрителите. Те набират подписи да махнат футболиста от „Сървайвър”. От Би Ти Ви първоначално не обръщали внимание на тези изрази на недоволство, но когато видели катастрофално ниския рейтинг, им станало ясно, че са направили груба грешка. Били готови го върнат Владо в играта, но той вече нямал желание да работи с тях. Сега се чудели кого да вкарат в шоуто, за да спасят сезона.

<