Ultimate magazine theme for WordPress.

Мъж под чехъл! Гаджето на Андреа Банда превърнат от нея в послушко

0

- Advertisement -

Иван така и не се решава да предложи брак на любимата си, която бленува за годежен пръстен и сватба

Андреа Банда Банда е успяла да моделира по свой вкус и да подчини гаджето си Иван Ганчев. 39-годишният финансист се оказа истински мъж под чехъл. Ганчев е със стабилно образование и кариера, но въпреки това амбициозната инфлуенсърка дирижира връзката им, научи „Уикенд“. Той е директор в „ДЗИ Застраховане” и отговаря за ресор „Финанси и риск”. Мъжът е доста сериозен и няма нищо общо с лигавото държание на префърцунената си половинка.

Двамата са заедно от 6 години, като наскоро се пренесоха в ново жилище в столичния квартал „Лозенец”. Иван така и не се решава да предложи брак на любимата си, която бленува за годежен пръстен и сватба. Бившата панелистка от „На кафе” не обича да говори за личния си живот, но от време на време споделя за половинката си.
„Той е доста сериозен човек. Занимава се с финанси. Дано не срещне някоя добра жена, която да му покаже какво е да живееш с половинка без паник атаки и безсъние”, признава инфлуенсърката, която тормози гаджето си с постоянни оплаквания.


Не е ясно защо Иван все още не се е решил да предложи брак на милионерската щерка. Финансистът не е от случайно семейство и има заможни родители – също като Банда, чийто баща е милионер, занимаващ се с възобновяеми енергийни източници и coлaрни панели. Мъжът на брюнетката не може да шофира, но пък има личен шофьор, който го вози където пожелае, похвали се преди време Андреа, която сама определи мъжа си за хейтър и „старче”.
Бившата помощничка на Гала често се изказва доста грубо за половинката си. Освен това му публикува фотоси, на които той изглежда доста нелепо, понякога като ученик от помощно училище.

„Като го гледам, направо са си един за друг – добре са се намерили, но си личи, че тя дирижира парада вкъщи”, коментират последователи на Банда Банда в оциалните мрежи, която редовно се оплаква от проблемите си. Андреа не спира да се жалва колко е претоварена с работа, как не може да спи нощно време, а денем има тежки паник атаки. Феновете на брюнетката й препоръчват да започне да работи от 8 до 17 ч., както и да върти домакинство в апартамента им – тогава е почти сигурно, че ще й изчезнат проблемите със съня.
Инфлуенсърката не крие, че не готви, като двамата с Иван се хранят навън или поръчват храна за вкъщи. Брюнетката не чисти, а разчита на жена, която й помага в домакинството. Работата й е по цял ден да седи в социалните мрежи и да се оплаква от трудния си живот на милионерска дъщеря.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече