Ultimate magazine theme for WordPress.

Ники Михайлов прости на майка си, че го изостави

0

- Advertisement -

Футболистът най-после се прегърна с истинската си родителка и преглътна, че е зарязала семейството си заради авантюра с най-добрия приятел на мъжа си

Истинско коледно чудо се случи при Ники Михайлов, който най-после прости на родната си майка Петя Костова. Повече от 20 години вратарят не искаше да общува и да се вижда с родителката си. Той е казвал във всички свои интервюта, че приема Мария Петрова за своя майка, защото го е отгледала и винаги се е държала с него като със син. Наскоро Ники е затоплил отношения с родната си майка Петя, двамата са се видели, започнали са да общуват и дори вече имат свои актуални общи снимки, пише Уикенд.

Първата съпруга на Борислав Михайлов и майка на децата му – Бисера и Ники, емигрира в Щатите, когато синът й е бил едва 5-годишен. Тя заминава за САЩ с най-добрия приятел на Боби – Вальо, с когото имала интимна връзка, въпреки че е семейна жена. Отвъд океана тя се омъжва за Вальо и му ражда дете. За нейно нещастие събитията в семейния й живот не се стичат по очаквания от нея начин и тя е изоставена от втория си мъж. Днес брюнетката има нова половинка и видимо е щастлива с избраника си. През годините майката на национала няколко пъти е правела опити да се сближи с него и с дъщеря си Бисера, но и двамата я игнорираха и така до преди година, когато са започнали да затоплят отношенията си. Ники дори е запознал майка си с любимата си Николета Лозанова, която веднага се сприятелила с родителката и не спира да й харесва всички снимки в социалните мрежи.
Бисера е по-резервирана към родната си майка, която не присъства дори на сватбата й с футболиста Живко Миланов, състояла се преди повече от 12 години. Функциите на Петя се изпълняваха от втората жена на Боби Михайлов, гимнастичката Мария Петрова.
Бисера и Петя са приятелки в социалните мрежи, като майката не пропуска да честити празниците на първородната си наследница, както и на внуците си, но отношението към нея все още е хладно. Ники продължава да е по-близък с мащехата си Мария Петрова, но общува и с родната си майка, която живее в Америка.
„Имам болка в себе си заради майка ми. Докато растях и се ориентирах към другия пол, дълго време си бях женомразец, отнасях се лошо с жените. Баща ми обясняваше, че трябва да бъда джентълмен. Но някои неща не мога да простя на майка ми. Изневяра, лицемерие и интригантство не мога да простя в никакъв случай. А аз самият, дори за много пари не бих предал човек и не бих престъпил принципите си”, категоричен бе футболистът в едно от малкото си откровени интервюта.
Така Ники приема за своя майка втората жена на Боби Михайлов – Мария Петрова. Именно тя заедно с баба му и дядо му отглежда децата на героя от САЩ ‘94 като свои. Самият Николай многократно е заявявал, че чувства грацията като майка, а не биологичната си.
Боби Михайлов и Мария Петрова се запознават в прочутата дискотека „Флорида“ в Пловдив, когато вратарят все още пази за „Ботев“. След поредна победа отишли с целия отбор да празнуват, а Мария също била на по питие с приятелки. Там се запознали лично, въпреки че Михайлов бил чел за нея по вестниците. Поканил я на среща, тя се дърпала, но на скорошната церемония „Спортен Икар“, където и двамата били наградени, склонила да му даде шанс.
Първата им официална среща била в ресторанта на басейн „Спартак“, а 4 години по-късно двамата минали под венчилото. В началото Мария имала трудности в отношенията с двете му вече големи деца. Щерка му Бисера не я приемала, а и родителите на Петрова били против връзката ѝ с футболиста. С появата на общото им дете Елинор обаче всичко се изгладило.
През годините неведнъж е писано, че Боби Михайлов посягал на бившата грация, а тя нонстоп му правела сцени на ревност. Мария обаче е категорична, че двамата се биели на майтап само с възглавници, а един-единствен път тя се опитала да го ритне от яд, но уцелила стола и едва не счупила крака си. По отношение на ревността Петрова споделя, че с годините се научила да я владее, но все още имали дрязги по този въпрос.
Пред медиите двамата го играят перфектното семейство, но всички са запознати с многобройните изневери на Боби Михайлов и големите рога на красивата бивша гимнастичка. Мария признава, че всяка седмица се събират с Ники и Бисера, а с родната си дъщеря Елинор се вижда 2-3 пъти в годината, защото тя живее в Бостън. Петрова приема дори Николета Лозанова и двете са в добри отношения, като поне веднъж годишно ходят на общи семейни почивки, на които отсъства Боби, защото не одобрява половинката на сина си. Таткото на Ники така и не може да приеме изкусителката за снаха и тя е нежелана в дома им в полите на Витоша.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече