Ultimate magazine theme for WordPress.

„Викайте ми Годеникът!”! Сашо Кадиев не бърза да се бракува

0

- Advertisement -

„Викайте ми Годеникът!”. С тези думи Александър Кадиев съобщи, че на 39-годишна възраст сериозно е решил да скъса с ергенлъка. Актьорът и водещ на шоуто „Преди обед” по БиТи Ви официално предложи брак на 15 години по-младата си любима – манекенка Ивелина Чоева. Двамата са заедно от повече от 3 години. След като обаче сложи пръстен на ръката й, годеникът разкри, че не бърза със сватбата.

„Сватбата ще е догодина или по-догодина”, обяви Александър Кадиев в края на 2022-а. Това означава, че може да чака чак до 2024-а, за да се врече във вечна вярност на бъдещата си булка, ако дотогава тя не се е отказала и не е върнала пръстена. Недоброжелателите коментират, че Кадиев винаги е бил и ще си остане женен само за една жена – неговата майка Катего Евро. Самата актриса се пошегува със сина си: „Саше, може ли при жива майка да се жениш!”. Това е написала Катето като първи коментар в Инстаграм към клипа, с който актьорът съобщи, че е предложил брак на манекенката. Ивелина й отговаря: „Отменям те, Кате”.

Прави впечатление, че сред първите, които са честитили годежа, е бившата половинка на звездата и майка на детето му – Таня Тончева. Тя е написала „Честито”, като е придружила поздрава си със сърчице. Кадиев й отговаря: „Танче”, към което също добавя сърчице. Явно това е своеобразен израз на благословията на Таня към бъдещото семейство, а в отговор е изказана благодарност за доброто й отношение. Актьорът беше в бившата си половинка в продължение на няколко години, а майка му твърдеше, че я обича като родна дъщеря, и беше сигурна, че двамата ще се оженят. Но дори когато Таня роди дъщеря на Сашо, той беше категоричен, че не вярва в брака и не смята да й предлага брак. Явно заради Ивелина е променил мнението си по темата.  

Предложение за брак е било направено в съответствие с традицията булката да се иска от нейните родители. В случая това е само майката, тъй като бащата на Ивелина е починал още когато тя е била дете. Сашо сподели в ефира на „Преди обед”, че е носел пръстена със себе си в продължение на няколко дни, а на Бъдни вечер се събрали с майката на неговата любима и с нейния мъж, на влюбения „нещо му трепнало” и решил, че това е моментът, в който трябва да предложи брак. „Празнуваме раждането на Господ, който често но говори за любов и разбирателство, за вечност… Любовта би могла да бъде вечна, представяте ли си? И между хората би трябвало да е така – завинаги. И, понеже Господ ни е зад гърба винаги, завинаги дава вяра и сила, насърчава ни да бъдем добри, какво по-хубаво от тази нощ на началото, която е необходима, за да ни устреми към началото, да ни тласне да обичаме?” Това е част от текста, който актьорът чете във видеото от вечерта на предложението, публикувано на страницата му в Инстаграм. След като го прочита, той пуска оригиналния звук от записа, давайки възможност да се чуят думите, с които е поискал бъдещата си булка от майка й: „Майко, даваш ли ми ръката на това прекрасно момиче?”, а към Ивелина се е обърнал с думите: „Любов моя, ще се омъжиш ли за мен?”.

Актьорът обяснява на любимата си: „Много те обичам и искам завинаги да сме заедно в този живот и да се разбираме, и да си помагаме”. Казва също така, че е видял в манекенката всички качества, които цени в една жена: „много красива, много отговорна и умна, и добра, и грижовна, и ме обичаш, и аз те обичам”. И Ивелина, и майка й са казали „Да”, а във видеото се вижда как всички се прегръщат от радост – двамата годеници, майката на Ивелина и нейният мъж. „Мислех, че съм била непослушна през годината, но съм сгрешила, щом дядо Коледа ме дари със зет”, коментира видеото бъдещата тъща.

За годеж между Кадиев и Чоева всъщност се заговори още през септември. Тогава манекенката показа пръстен на безименния си пръст, който приличаше на годежен. Много хора се втурнаха да й честитят, а тя нито потвърди, нито отрече новината. Сега става ясно, че онова бижу е било обикновено, докато истинският годежен пръстен е бил сложен на ръката й на Бъдни вечер.
Денят на сватбата е обвит в дълбока мъгла и още не е избран, като не се знае кога ще го изберат. Бъдещият младоженец намекна, че това зависи от него, а не от любимата му. Най-вероятно ще трябва да намести щастливото събитие в графика на задълженията си, който е плътно наблъскан. Известно е, че актьорът непрекъснато скача от представление в представление, заради които много пътува, успоредно с това се случват и периоди, в които е на снимки, а работата в „Преди обед” е ежедневна. Той едва успява да поема всички ангажименти, които му се предлагат, но с две жени, които издържа – бившата и актуалната, и дете, чиито разходи поема, му се налага да печели като за две семейства. Сватбата ще бъде допълнителен разход, а ако я последват и още деца, както се очаква, новият годеник сигурно няма да се прибира вкъщи, за да покрива всички разноски на любимите си хора, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече