Ultimate magazine theme for WordPress.

25 жени се бият за пианиста Евгени Генчев

0

- Advertisement -

Стартът на шоуто е планиран за 18 февруари

Борбата в „Ергенът” 2 ще е безмилостно жестока – по-тежка дори от миналата година. Това става ясно от най-новата информация около предстоящия сезон на шоуто на Би Ти Ви. Вместо 22 моми, както предишния път, в него ще участват цели 25 дами, които ще си скубят косите за сърцето на пианиста Евгени Генчев. Част от тях вече бяха разкрити.

Малко преди Нова година Би Ти Ви започва бавно да повдига завесата пред предстоящия сезон на „Ергенът”. Най-скандалното риалити в телевизията, логично, предизвиква и най-голям интерес сред зрителите. Вероятно затова вече подгряват публиката, разкривайки на час по лъжичка от това, което й предстои да види на малкия екран. От телевизията обявиха, че този сезон ще бъде с повече участнички от миналия път – 25 вместо 22. Това означава, че най-вероятно и шоуто ще е по-разтеглено във времето – поне 3 епизода повече, за да бъдат изгонени всички момичета една по една, докато на финала останат две, между които ще бъде избрана победителката.

За разлика от миналата година, когато лицата на момите не се виждаха в рекламата на риалитито, а се залагаше основно на техните задни части, сега телевизията показва ги показва анфас. В рекламния клип лицата им са покрити с маски, които обаче са по-скоро символични. Момичетата се виждат достатъчно добре, за да знае зрителят какво може да се очаква от предстоящия сезон на шоуто. Фенове на формата коментираха, че новият клип е доста по-стилен от клипа в сезон 1, в който се развяваха поли и се мятаха крака, разкривайки части от тялото, които на публично място е редно са под дрехите. Сега се залага на вечерни рокли. Вярно, че някои от тях са доста разголени, но въпреки всичко визиите са по-прилични в сравнение с преди.

Както се очакваше, участничките са с манекенски вид. Осем от тях участват в първия рекламен клип, който Би Ти Ви пусна. Сред момичетата има блондинки, брюнетки и с кестеняви коси. Повечето изглеждат натурално красиви, но има и силно тунинговани. Личи, че една от дамите е надула устни и балкон, за да изглежда по-съблазнителна. Има и две момичета, които приличат на близначки. Възможно е да става въпрос за едно и също момиче, което застава пред камерата в два различни тоалета – кое от двете е вярно, ще стане ясно на старта на шоуто.

Вторият сезон на риалитито е сниман в Турция, както беше и първият. Действието сега се развива в Бодрум. Все още не е официално съобщена датата, за която се планира стартът на шоуто. Говори се обаче, че засега е заложено това е да бъде 18 февруари – събота, но решението не е окончателно. Миналата година предаването тръгна на 19 февруари – също събота.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече