Ultimate magazine theme for WordPress.

Цитиридис излиза във ваканция

0

- Advertisement -

Николаос Цитиридис се стяга за дълга зимна ваканция. Гръкът ще бъде плътно зает с работа до края на годината, а на 31-и декември ще води концерта в центъра на София. Ако обаче оцелее до 1 януари, го очаква поне един мързелив месец, в който единственото, което ще прави, е да лежи на дивана и да се наслаждава на любимите си вафли и дюнери.

„Шоуто на НиколаосЦиридис” няма да се излъчва през януари. То по традиция излиза в зимна ваканция, така че звездата ще може спокойно да си почива и да се наслаждава на свободното си време. С това не могат да се похвалят останалите му колеги-водещи, които ще се трудят в новогодишната нощ. Това са Натали Трифонова, Петя Дикова и Борислав Лазаров. И тримата ще ходят на работа през януари, както и целият екип зад кадър.

Цитиридис и хората, които работят в неговото предаване, обаче ще си клатят краката поне месец, а е възможно отпуските им да са и още по-дълги. След зимна почивка предаването обикновено се завръща в ефир около средата на февруари, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече