Ultimate magazine theme for WordPress.

Без да пророни и дума! Вергов печели войната с Диана

0

- Advertisement -

Юлиан Вергов убедително печели войната с колежката си Диана Димитрова. Макар че не го е обвинила директно в побой на работното място, актрисата достатъчно красноречиво даде да се разбере, че именно той е колегата, който е насинил по време на снимки преди 5 години – нещо, което „Уикенд” пръв разкри своевременно. Вергов не е споменал и дума по случая, но вече е на крачка да мине между капките и да излезе като победител от бурята.

Близо 300 коментара са се събрали на официалната страница на Юлиан Вергов във Фейсбук само под една снимка, която актьорът е публикувал там. Става въпрос за негов фотос в най-новата му роля – Поцо в спектакъла „В очакване на Годо” в театър „Българска армия”. Основната част от тези коментари нямат нищо общо с ролята, а са изказвания в подкрепа на звездата във връзка с обвиненията в побой над неговата колежка. „Сцената и публиката Ви обичат, Вергов. Напук на душманите”, „Разпятие без кръст. ItshellpasT! (и това ще мине – б.а.)”, „Нищо не може да Ви отнеме таланта и вътрешното чувство за истината и справедливостта! Желая Ви здраве, кураж и непоклатимост!”, „Сълзливите истории с 5-годишна давност не са ми слабост! Всеки гражданин, колкото и да е беден и неук, може да ползва служебна защита и да осъди виновния”, „Грамаден Човек и огромен Актьор! Аплодисменти!”, „Много помия се излива върху всяка една жена, която си позволи да изкаже съмнение в истинността на обвиненията, а аз не просто се съмнявам, сигурна съм, че се лъже на Ваш гръб. Бих разбрала, ако е за пари, но злобата, обсесията, диагнозата – личат… Горе главата, справедливостта винаги побеждава!”. Това са само малка част от коментарите в защита на Юлиан Вергов, които негови фенове и най-вече фенки са написали само под тази снимка. Актьорът отговаря на всички, които се изказват ласкаво за него. Малкото негативни публикации той оставя без отговор, но не трие от страницата си, както други звезди имат навик да правят.

Позитивните коментари се леят и под другите му публикации, които напоследък не са много. Нерядко се засягат обвиненията на Диана Димитрова, за която стана ясно, че е имала „нещо повече от приятелство” с партньора си в сериала „Откраднат живот”. Досега Юлиан Вергов не е обелил публично и дума по този случай. На всеки коментар в своя защита той отговаря неутрално, най-често с „Благодаря” или „Весели празници!”. Звездата открай време има навик да не оставя без отговор публикациите на страниците си в социалните мрежи. Сега обаче те най-вероятно имат особена тежест за него, тъй като показват, че въпреки тежките обвинения хората продължават да го харесват и да искат да го виждат на сцената и на екрана.

Диана Димитрова досега не е потвърдила директно, че той я е бил, но направи толкова много намеци за това, че вече едва ли е останал човек в държавата, който се съмнява в обекта на нейните обвинения. В същото време не само публиката, но и колегите на актьора застават зад него. По информация на „Уикенд” Вергов е засипан с оферти за работа в театъра, киното и телевизията. Източници на вестника разкриха, че в момента той снима нов филм, който се очаква да излезе по кината следващата година.

В същото време имало отлив от Диана Димитрова. Доскоро актрисата се радваше на много фенове, но след избухването на скандала и разкритията на „Уикенд”, че е предизвикала агресията на Вергов с грубо вмешателство в личния му живот и провокации към дъщеря му, много хора се обърнаха срещу актрисата. Говори се, че занапред вече няма да й е толкова лесно да си намери работа, както беше в последните 5 години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече