Ultimate magazine theme for WordPress.

Веселин Маринов изуми всички с метъл киче

0

- Advertisement -

Участниците във „Фермата“ преживяха трубадурът Веселин Маринов. Претендентите за стоте бона останаха с отворени усти, като разбраха какви ги е вършил изпълнителят на хита „Горчиво вино“ в бурната си младост.
Пръв с истината за певеца се сблъска строителят Калин, който трябваше да участва в тест и да отговори на въпроса: „Вокалист на коя рок група е бил в началото на кариерата си Веселин Маринов?“. Риалити героят налучка правилния отговор – група „Импулс“ и отхвърли останалите варианти „LZ“ и „Трамвай №5“, въпреки че не подозираше за изявите на Веско в тежкия музикален жанр.
Водещият Андрей предизвика още по-силно изумление сред участниците в предаването като разкри, че между 1981 и 1984 г. Маринов е бил бесен прогресив рокаджия.

„Бил е метъл киче и е забивал яко, но е бил принуден да се оттегли заради операция на гласните струни“, уточни той. Продукцията придружи тези факти с историческа снимка на младия Веско, облечен в кожено черно яке, окичен със синджири и увенчан с тупирана черна коса – такъв, какъвто не сме го виждали.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече