Ultimate magazine theme for WordPress.

Гаджето на Глория е новият Коко Динев (Бройка застаряващи фолк звезди)

0

- Advertisement -

Младокът си падал по каки от чалга средите

Добромир, новият любовник на Глория е напът да се превърне в новия Коко Динев. От сега му се носи слава на жребец, който си пада по зрели фолкаджийки. Хем имат пари, хем са зажаднели за секс и ласки в леглото, пише Клюки.нет.

Преди да се озове в леглото на 50- годишната  Глория мачото имал афера с друга фолк звезда. Татяна го ползвала за секс игричка, но примата на фолка го надушила и както често се случва сред колежките от лекия жанр й го отмъкнала направо под носа най-безцеремонно.  И точно тук лъсват най скандалните подробности за хард уменията на Добри, за които разказват фолк звездите.

И докато 44-годишната Татяна е доста по-обрана в хвалбите си, като споделяла, че Добри е добър любвник, то баба Гло направо го боготвори. Тя го издигна на пиедестал, заявявайки, че я задоволява и е цар в леглото. А нощите, прекарани с него, направо я подмладяват.

Явно примата на фолка цял живот е търсила такъв  мъж и сега е много доволна. Накрая сложи черта на по-възрастните си любовници и й хареса да похапва агнешко. Отказа се да сваля и наборите си, които са далеч от уменията на мускулестия единак.

В поп фолк средите се клюкари, че може и друга чалгаджийка да се хване на въдицата на мачото (ако вече не е клъвнала) , въпреки, че той е с празен портфейл, а не с дебел като на Коко Динев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече