Ultimate magazine theme for WordPress.

Благой Георгиев се набута в „Сървайвър“ – ще се прави на маймуна за 200 бона

0

- Advertisement -

Благой Георгиев твърдо е решил да подпомогне семейния бюджет

Футболистът явно има притеснения около финансовото си положение. Затова и е предприел здрави мерки. С огледа на повишаване на гледаемостта екипът на една от най-продаваемите у нас продукции – “Сървайвър”, смята да прикотка известни лица в шоуто си. Така и нашият Благой Георгиев се бил уредил с участие, при това за баснословен хонорар, пише Клюки.нет по информация на woman.bg.

Цели двеста хиляди лева планирал да вземе Джизъса, за да се изтипоса и да прави цирк пред цяла България. Макар предаването да е популярно, в крайна сметка и то се изчерпа и не се знае какво още може да предложи на аудиторията. Дали точно Благо ще успее да повиши рейтинга му, също е под въпрос.

Предвид начина, по който се разиграват родните предавания, в крайна сметка единствен потърпевш ще е пак зрителят. И ако Георгиев поне ще понапълни джобовете си с пачки, то обикновеният човек най-вероятно ще остане с пръст в устата. Откакто се ожени за Полина, футболистът като че ли се отучи от ангажименти. Богатата булка обаче не му гарантира финансов разцвет. Затова и той вероятно е решил все пак да допринесе с нещо към семейния бюджет. Не е известно как се развиват незнайните му проекти, но за да се навие на шоу, може би работата върви на зле.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече