Ultimate magazine theme for WordPress.

Не е за сефте! Люси Иларионов скандализира с клип за втори път

0

- Advertisement -

Не за първи път режисьорът ЛюсиИларионов скандализира с избор на локация за фолк клиповете, които снима. Преди дни видеото му с Лорена и Джордан разгневи Софийската митрополия. Причината е, че певицата танцува и кърши снага върху камбанария на храма „Св. Петър и Павел” край Самоковското село Ковачевци , а в някои от кадрите на видеото „Крадена любов” с колегата й и статисти имитирали „Тайната вечеря”.

Докато тече спорът със Софийската митрополия, откъдето настояват да се прекрати разпространението на клипа, по-паметливите припомниха за друг скандал, в който Люси Иларионов се забърка през 2018 г. Тогава пак без да иска разрешение от никого, понеже не знаел, че трябва, режисьорът разгневи природозащитници, след като по негова идея Софи Маринова се снима стъпила над защитения обект Каменните гъби край Кърджали. Тогава природозащитници скочиха, че в клипа „Мили, мили” изглежда така сякаш Софи Маринова се е покатерила на необичайните скали, които попадат в Закона за защитените територии, както и в Закона за горите. Каменните гъби са обявени за природна забележителност през 1974 г. „Не се е качила на каменна гъба, а на един по-нисък камък отдолу”, заяви режисьорът. Той попаднал случайно в местността и бил силно впечатлен от Каменните гъби. Тогава не знаел, че са природен феномен под специална защита. Нямало табела или други означения, които да накарат Люси да иска разрешение да снима там. „Винаги сме искали, ако по някакъв начин е подадено, че трябва да се иска разрешение”, обясни той. Това не омилостиви разгневените природозащитници и обикновени граждани, които открай време знаят за защитения обект и често го посещават.

И сега, при спора със Софийската митрополия, Люси изтъкна същото обяснение. Режисьорът не знаел, че трябва да иска разрешение за снимане на клипа на Лорена и Джордан на територията на храма в местността „Петров Кръст” в село Ковачевци. „На това красиво място няма никой. Нито има някакви табели, отключено е, нямаше абсолютно никой”, обясни Иларионов защо не са разбрали, че е нужно разрешение да снимат там. От Софийската митрополия явно не приемат довода, защото искат клипа да не бъде разпространяван. Посочиха, че е „в остър разрез с християнския морал, възприетите от обществото норми и е в нарушение на закона”.

Люси пък контрира, че Лорена не е гола и не можело да се каже, че се е покачила на камбанарията, защото нямало камбана. Местните обаче коментират, че слагат камбаната при повод. Не стои постоянно в камбанарията, за да не бъде открадната.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече