Ultimate magazine theme for WordPress.

Любо Киров съдира кожи с хонорарите си

0

- Advertisement -

Поп певецът си вдигна тарифата, вече иска по 12 500 лв. за участие

Ряпа да ядат звездите на поп фолка пред Любо Киров! Поп изпълнителят, който вече втора поредна година е жури в „Гласът”, взема в пъти повече пари за участията си от повечето пайнерки. Дори Галена и Преслава не могат да се мерят с него по хонорари, научи „Уикенд”.

Наскоро Киров отново вдигна тарифата си за рецитали. За 40 минути пеене той иска внушителната сума от 12 500 лв. и не е склонен да се пазари за отстъпки. Въпреки солената цена, интерес към него не липсва.
„Повярвал си е, че е по-велик и от Васил Найденов, на който всяка песен е хит. Кеца е признат от всички българи за певец №1 и винаги изпълнява репертоара си на живо, но не щави почитателите си и собствениците на заведения с огромни финансови претенции. Не него трябва да проверяват данъчните, а Любо. Нека НАП да му направи една проверка на декларираните доходи”, сподели човек от музикантските среди. И намеква, че Любо издавал фактура едва за част от хонорара – 4500 лева. Останалите 8 бона трябвало да се платят в брой.
Междувременно се оказа, че мемоарната книга на Киров няма кой знае какъв успех. Струващото 30 лева тънко томче залежавало по книжарниците.  


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече