Ultimate magazine theme for WordPress.

Иво Аръков харчи наследство от покойната си жена

0

- Advertisement -

Актьорът наследил богатата рускиня, с която имал кратък брак

Иво Аръков е забогатял по лесния начин и в момента харчи парите на покойната си бивша жена Евгения Браун. Рускинята е била от богато семейство, а и самата тя е печелела добре като юрист в Лондон. Актьорът и починалата му съпруга са сключили брак у нас, както и са се развели тук. Те не са имали брачен договор и Аръков е наследил част от парите и имотите, които е придобила рускинята по време на брака им, споделят колеги на актьора, който в последно време демонстрира завиден стандарт на живот.

Проверка на профила на звездата от „Сънибийч“ показа, че именно в края на 2021 г. Иво е започнал да се облича с по-скъпи дрехи, както и да носи аксесоари на известни френски и италиански дизайнери. Жени Браун е починала октомври 2021 г. Точно тогава сексимволът започва и по-охолен живот. Днес Иво се облича само в дрехи за над 1000 лева, а на скъпите му одежди могат да завидят много родни бръмчалки. Аръков се издокарва  в марки, които носят само заможни хора, както и плеймейтките Николета Лозанова и Светлана Гущерова, като втората трябва да благодари на мъжа си за охолния живот, който води.
Както писахме, Иво е бил около 3 години с Евгения и твърди, че бракът им се е разпаднал, защото тя е поискала да гради кариера на актриса, а не да има деца. Версията му не звучи много правдоподобно и около смъртта на красивата рускиня има куп неизвестни. Самата Жени също е водела висок стандарт на живот, съдейки от снимките й в социалните мрежи, но на нито един кадър не парадира с гривните си „Картие“, които само най-наблюдателните могат да забележат, защото покойната дама не ги е фотографирала като Антония Петрова и Златка Райкова, пише Уикенд.
Иво Аръков не е прихванал от финия вкус на бившата си жена, а по-скоро копира родните плеймейтки и се хвали със скъпите си вещи. Наскоро плейбоят е катерил планина Витоша с маратонки „Баленсиага“ за 2500 лева, вместо с туристически обувки, каквито са препоръчителни заради травмите, които могат да получат туристите заради неподходящи обувки.
Дон Жуанът от Белослав има късмет с жените и все попада на заможни дами. През леглото му са минали Мария Илиева, Мика Стоичкова, Евгения Браун, а настоящата му любима Габриела също не е от бедно семейство, защото е получила за бала си силиконов бюст, който струва поне 7000 лева. Все пак Габи е с най-скромни финансови възможности, а и е най-младото гадже на таланта от Белослав, който обикновено си пада по жени на неговата възраст или такива, които са му каки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече