Ultimate magazine theme for WordPress.

Горкият! Андреа постави Мариус Куркински в неудобна ситуация

0

- Advertisement -

Наскоро Андреа така се възхити от актьорската игра на Мариус Куркински, че изсипа суперлативи по негов адрес, създавайки известни съмнения в околните. Толкова неискрено реагирала с репликите си, че за мнозина това изглежда с користна цел. Може би тя се надява той да я побутне към новото й поприще, възползвайки се от голямата му слава. Само времето ще покаже, дали ще й се получи поредната поза, обсъждат я в мрежата.

Чалга дивата показа снимки в социалната мрежа от сцената на Нов български университет. Кадрите явно са заснети по време на репетиция.

Андреа си партнира с млад актьор, който май е доста забавен, защото за една от снимките така я е разсмял, че чак се е превила, пише Уикенд.

От тази година блондинката е записала да учи актьорско майсторство в Нов български университет, като вече има и покана за участие във филм. Подробности щяла да сподели съвсем скоро. Досега Андреа е участвала в с епизодична изява във филма „Мисия Лондон”, в който влиза в ролята на килър. Застрелва от кола един от героите, подхвърляйки му няколко думи на руски.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече