Ultimate magazine theme for WordPress.

Миро измислил фалшивата сватба заради майка си

0

- Advertisement -

Бракът на певеца изобщо не е валиден пред закона

Миро вече 6 години се прави на женен, а всъщност никога не е сключвал реален брак. Това твърди отлично запознат източник, пише Уикенд. По документи певецът все още се водел ерген, а церемонията, която направи на остров Корфу през лятото на 2016-а, била обикновена бутафория без никаква законова стойност.

Жената на Миро – Ели Златанов, всъщност не е негова съпруга пред закона. Бракът им е сключен само в гръцки храм и никога не е легализиран у нас. Това означава, че пред родните власти Мирослав Костадинов, както е цялото име на звездата, и неговата уж законна половинка Елица нямат никакви семейни отношения. Двамата никога не са били влюбени, а ги е свързвало просто добро приятелство. Когато са решили да се венчаят в гръцки храм, са се познавали вече от 11 години и са поддържали връзка от разстояние. Израсналата в Перник Ели, както е известно, е ресторантьорка в Лондон, а Миро се е възползвал от финансовата й подкрепа много преди да я заведе в църквата на гръцкия остров.
Певецът измислил бутафорната сватба заради семейството си – майка си, баща си и сестра си Деана. Той не смеел да признае пред близките си, че всъщност няма никакво намерение да се жени. Семейството му било силно притеснено от слуховете, че предпочита компанията на мъжете пред тази на жените. През годините името на звездата е свързвано с много имена на популярни представители на силния пол, а родителите и сестра му били много чувствителни на тази тема. За да ги успокои, музикантът решил да вдигне сватба без реална стойност – само за шоуто.

Според някои, не е имало дори и бутафорна сватба, а само сватбена фотосесия. Още след като показа снимките от церемонията, Миро разказа, че родителите му са се запознали с Ели в деня на сватбата. Булката закъсняла за церемонията, не било ясно дали не се е отказала. Когато обаче все пак се появила, всички си отдъхнали, а на партито бащата на младоженеца танцувал с булката и се разплакал от вълнение. Още тогава обаче Миро не скри, че бракът му няма стойност в България. Той призна, че е сключен само в гръцки храм, което означава, че е легален само в Гърция.

Странно е, че е избрал православна църква, след като самият той е протестант, но това не променя факта, че бракът е без стойност пред закона. За да го признаят в България, младоженците е трябвало да се разпишат в българско консулство в страната или направо да подпишат у нас. През годините са имали много възможности да го направят, но май не са се възползвали от нито една от тях.

„Трябва да легализираме брака си, защото в момента сме женени само в Гърция. Там направихме само църковен брак, а в Гърция църковният брак е и държавен. Не бързаме обаче. Така или иначе ние сме семейство, заедно сме”, каза веднага след сватбата Миро в интервю за дамско списание.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече