Ultimate magazine theme for WordPress.

Доста нагло! Емрах Стораро не признава правилата

0

- Advertisement -

Емрах Стораро най-сетне се отказа да върти любов с каки и реши да се прехвърли на непълнолетни девойки.

Той бе забелязан в столичен мол, а компания му правеше красива туркиня. Най-малкият от клана Стораро ходеше тежко, тежко, въпреки че е едва 60 килограма барабар с дрехите си.

19-годишният младеж най-демонстративно пушеше електронна цигара из мола, гледайки с поглед „кой съм аз“. Така той нарушава забраната за пушене на закрити места, но вместо да се притеснява, гордо парадира с този факт.

Емрах се оглеждаше дали хората го разпознават, но за негово огромно съжаление почти никой не го отрази, пише „Уикенд“. Новата приятелка на чалгаджията е още ученичка, но е млада и красива туркиня. Явно синковецът е послушал баща си Тони Стораро да си хване жена от тяхната религия, на неговите години и задължително да е девствена.

Е, последното не го е спазил, съдейки по това как я опипва по задните части. Най-малкият Стораро хищно обарваше девойката, на която явно й допадаше и дяволито се усмихваше.

„Тони Стораро ще бере големи ядове с малкия си син. Скандалът с Теди Александрова беше нищо пред това, което го очаква, защото са го разглезили много! За разлика от Фики, който е добре възпитан и винаги отдава уважение на по-големите и знаещите от него, брат му е тотално леке“, коментират посетителите в търговския център.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече