Ultimate magazine theme for WordPress.

Заглади косъма! Дони хапва вече и скумрия

0

- Advertisement -

Дони вече не е вейката, която беше години наред. От няколко месеца насам той не се храни само с ядки и тревички като гуруто си Далай Лама, а набляга на рибата, и няма риск тялото му да се скърши. Откакто си хапва печена скумрия, изповядващият будизма певец и музикант е поналял баджаци, което го е принудило да си купи нови по-широки панталони.

Макар сега да не изглежда като анорексик, Дони все още е с тегло под нормата. Дори дъщеря му Лилия е по-пълна от него, а е само на 11. Онзи ден двамата крачеха заедно в центъра на София – прибираха се от училище, видя „Уикенд“.

Малко преди да приключат учебните занятия на девойката, певецът с рождено име Добрин Векилов паркира джипа си в района на ул. „Оборище”. Обут в шарени дълги гащи, каквито носят клоуните в цирка, 55-годишният оценител на талантите в „Звездите в нас” излезе от колата и отиде пред портата на школото, в което щерка му се обучава на ноти и свирня. Миг по-късно девойката цъфна до татко си с огромното си виолончело в ръце.

За да облекчи дъщеря си, Дони тутакси взе от нея калъфа с инструмента и го метна на гърба си.  После двамата се отправиха към семейния роувър, а Лилия разказваше как е минал денят й и по какво са я изпитвали.

Изпълнителят на „Уморени крила” и съпругата му Антоанета Добрева – Нети цели 10 години чакаха да се сдобият с дете, затова сега много треперят над рожбата си. Тази есен девойката е в шести клас, но родителите й всеки ден я взимат от училище, сякаш е някоя безпомощна първолачка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече