Ultimate magazine theme for WordPress.

Искат го обратно! Валери предусещал отпадането си от Игри на волята

0

- Advertisement -

Отпадането на Валери от „Игри на волята“ предизвика масово недоволство и в социалните мрежи, не само сред участниците в неговия отбор. Симпатичният спортист, който още от ден първи показа защо мнозина го виждаха даже на финал, се оказа и много скромен в живота, пише Блиц.

За изненада на мнозина обаче, той е очаквал, че може да му се случи нещо подобно като развой на арената. „Предполагах, че ще се случи. Усещах някак отвътре“, сподели той пред Гала в „На кафе“.

„Мислех да не пипам телефона още доста дълго време след края на участието ми, защото не ми липсваше. Оставих си главата на спокойствие, да скучае и беше супер. Навън винаги си гледаш телефона и се разсейваш. Иначе първото, което направих, когато излязох, е да отида да изненадам нашите, които тогава бяха на морето. Разбира се, месец след „Игрите“ наблегнах на храната. Хапнах доста, ядох като животно и ми беше страшен кеф.“

Като всеки спортист, и Валери е пълен с контузии и травми, но пък признава, че спортната гимнастика и като цяло спорта му е дал наистина много, не само откъм екстремни преживявания. След това започва да учи право и даже работи една година в Столична община.

„Хареса ми. Имах доста разходки. Обикалях по съдилища, по кантори. Помня как беше един хубав, слънчев ден. Трябваше да мина да си подпиша договора за минута-две и реших да изляза с кучето си, за да го разходя. И така отидох с него до Общината, вързах го отпред на една пейка и се качих. В един момент обаче, разбрах, че ще се забавя повече, а кучето вече беше започнало да лае долу.  Чувах как някакви хора викат, а той е буквално пред вратата. Беше страшен резил, стана ми много неудобно„, връща с усмивка лентата Валери.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече