Ultimate magazine theme for WordPress.

Време е за второ: Синът на Луиза Григорова навърши две години

0

- Advertisement -

Синът на Луиза Григорова навърши 2 години в края на септември. Актрисата сподели няколко кадъра от рождения ден на момченцето и написа: „Благодарна съм за това мило, добро, умно и красиво мое щастие Бран!”. Звездата от новия сериал „С река на сърцето” е признателна и на мъжа си – режисьора Мартин Макариев, с когото имаха доста противоречиви отношения с миналото, но в крайна сметка улегнаха заедно, пише Уикенд.

Съпругът на актрисата има още един наследник от предишна връзка, но тя е в отлични отношения с момчето. Григорова твърди, че 11-годишният Боби приема много добре братчето си. „Стараем се да му обръщаме внимание, за да не се чувства изолиран”, коментирала е звездата.
Когато малкият Бран се появи на бял свят, всички бяха изненадани от нестандарното име, което родителите му избраха. „Винаги съм мечтаела за момиче и имах много варианти за женско име. Когато ни се роди момче, с Мартин бяхме неподготвени. Започнах да преглеждам един списък, озаглавен „Забравени стари български имена”. От 600 имена ми хареса само Бран. Мъжът ми го чете отделно и също беше харесал това име”, споделяла е Луиза.
 Според запознати тя се чувствала напълно готова за още едно дете, но изчаквала ангажиментите й по „С река на сърцето” да приключат. Звездата много се надявала да се сдобие с така желаната дъщеря. Наскоро дори се появиха слухове, че очаква второ бебе, защото на една от снимките й под роклята се очертаваше подозрително коремче. После се оказа, че това е само зрителна измама и в действителност Григорова все още не е бременна.
Актрисата и режисьорът сключиха брак през лятото на 2017 г. край морския бряг. За времето, през което са заедно, връзката им премина през някои изпитания, но Луиза положи големи усилия да задържи Макариев до себе си.
„Бях на 23, когато с Мартин станахме двойка. Тъкмо завършвах НАТФИЗ. Иначе се запознахме още когато бях на 18, снимахме клип на Миро, но дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал, така се събрахме. Първо се влюбих в таланта му и след това го обикнах като човек”, разказвала е Луиза.
Сериалът, който тя има предвид е „Дървото на живота”. Искрите между тях пламнали на снимачната площадка, но в началото решили да запазят връзката си в тайна, защото Мартин все още не бил окончателно разделен с бившата си Кремена. Поддържал паралелни отношения и с актрисата Елена Петрова. „Бях сигурна, че това е моят мъж и трябва да изчакам, за да приключи всичките си отношения и да бъде само с мен!“, признавала е звездата от „Стъклен дом”, „Откраднат живот” и „С река на сърцето”.
Клюката гласи, че Макариев имал доста бурна любов с къдрокосата Елена Петрова, също омъжена по това време, но младата и амбициозна Луиза успяла да ѝ го отмъкне под носа и да го заведе до олтара. Запознати твърдят, че първоначално Григорова не искала да има деца, а да се посвети на кариерата си, но с наближаването на 30-те биологичният й часовник започнал да тиктака. Когато решила, че иска бебе, не успяла да зачене веднага и тръгнала по доктори и изследвания. За късмет, проблемите й не били сериозни и след кратко лечение резултатът бил налице.
Актрисата често споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което й се е случвало. Тя изкарала изключително спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много лесно свалила и излишните килограми. Това се случило с повече движение и ежедневни разходки с бебешката количка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече