Ultimate magazine theme for WordPress.

Като нова е! Азис примами Деси Слава – тя му поднесе форми на тепсия

0

- Advertisement -

Певицата най-после се втали с подкрепата на Краля на попфолка

С усилени тренировки цяло лято, а вероятно и с популярните инжекции за диабетици, Деси Слава най-после се втали и смело заголи дупе в клипа към песента си с Азис „Брутален”. Двамата се събраха за нов дует, 18 години след общия си албум „Together”, в който са златните им хитове „Жадувам” и „Знам, че боли”, които звучаха отвсякъде, пише Уикенд.

Новата им песен е с кръшен ритъм. Деси Слава е автор на музиката, а по текста е работила съвместно с Азис и Филип Алексов. В клипа блондинката, която на 7 март празнува 43-тия си рожден ден, изглежда феноменално.

От кадрите на блондинката в социалните мрежи, включително от последните й участия, личи, че визията й в „Брутален” не се дължи само на добрата видео обработка. Вероятно такава има, но все пак Деси Слава действително успя да влезе във форма.

Певицата дълго време се бореше да възвърне фигурата си от преди раждането на втория си син Борис от спортиста Благой Найденов, с когото са разделени, но пък в добри отношения. В този период Азис подаде ръка на колежката си. Кралят на попфолка, който открай време спортува активно, тренираше седмици наред с Деси Слава. Вероятно, за да се мотивират взаимно.

Предвид опита си, Азис вероятно е и напътствал приятелката си какви упражнения да прави и как точно да ги изпълнява, така че да постигне по-бързо желаните резултати. Според запознати обаче, магическото вталяване на Деси Слава се дължи на специалните инжекции, предназначени за диабетици, с които в последните месеци доста знаменитости отслабнаха.

Лекари вече предупредиха, че те са много опасни и водят до ослепяване и дори парализа на по-късен етап. Азис и Деси Слава се снимаха във фитнеса още през юни, а кадрите станаха повод за нови подхвърляния от фенове за дует. Такъв от знаменитостите се чака от 18 години, както и те припомниха. Не е ясно защо толкова дълго време не направиха нова своя обща песен, предвид огромния успех на златните си дуети „Жадувам” и „Казваш, че ме обичаш”. Вероятно тъкмо затова през годините периодично се появяваха слухове за кавги и разправии между Азис и Деси Слава. Такива вероятно е имало, но пък винаги бързо им е минавало. Още повече, ако един от двамата преминава през труден период в личен или в професионален план.

Хитовите изпълнители са признавали, че когато им е тъжно, понякога не само говорят, а и пеят, дори по телефона. Случвало се и да си поплачат. Азис е признавал, че веднъж се обадил на Деси Слава и я помолил да й изпее някоя народна песен. Докато тя извивала глас, Кралят на попфолка хлипал от другата страна на телефонната връзка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече