Ultimate magazine theme for WordPress.

Димитър Куков от Игри на волята – по дами или по силния пол си пада?!

0

- Advertisement -

Дразнителят от „Игри на волята” не спира да се обяснява какъв мъжкар е

Димитър Куков определено е един от най-интересните участници в четвъртия сезон на „Игри на волята“. Това, което ландшафтният архитект обаче пропусна да каже за себе си, е че е хомосексуален, пише Уикенд.

Това не е тайна за приятелите му от години, въпреки че 32-годишният красавец с атлетично тяло предпочита да не го афишира. Той всъщност е бисексуален, тъй като е имал и връзки с жени, но от години предпочита компанията на своя пол. До неотдавна Митко дори си имал сериозен приятел, но малко преди да влезе в „Игри на волята”, двамата се разделили.

Истината за сексуалните му вкусове най-вероятно ще излезе в някой от следващите епизоди на риалитито. Куков бързо влезе в пререкания с останалите мъже в отбора си и се превърна в един от най-големите дразнители на тима. В интерес на истината, той почти веднага бе надушен от Генчо, който не крие антипатията си към него.

Явно за да защити личността си, Куков непрекъснато коментира какъв мъжкар е и как мъжеството не се демонстрирало чрез мускулите и татуировките. Преди дни пък Димитър озадачи последователите си в социалните мрежи, с доста провокативни и двусмислени снимки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече