Ultimate magazine theme for WordPress.

Длъжник й е! Джулиана Гани обзавела фитнеса на бившия си мъж

0

- Advertisement -

Силиконката рекламирала паркети, плочки и мивки, за да може да оборудва залата на Илиян Найденов, който й сложи рога

Бившият партньор на Джулиана Гани – Илиян Найденов, има фитнес залата си благодарение на силиконката. Мачото се е уредил с обзавеждане и уреди без пари, като в замяна бившата му жена е рекламирала фирмите, осигурили уреди на монтанският плейбой. Илиян не е дал нито лев за залата, която днес го изхранва и му носи значителни приходи, пише Уикенд.

Мачото, който сложи рога на Джулиана Гани, въобще не оценява факта, че дължи залата си на силиконката, която не е взела нито лев от фирмите, които е промотирала, но е държала те да подпомогнат екс половинката й.

„Илиян се възползва от добрината и наивността на Джулката. Явно мислеше, че му е в кърпа вързана, направи го известен, рекламираше му чайовете, книгите и бизнеса, а накрая той сваляше млади момичета в интернет, доста неблагодарно” – коментират съграждани на фитнес инструктора, който взе родителските права над общото им дете с Гани. Бившите съпрузи водиха дълга медийна битка с взаимни обвинения, като най-после решиха да заровят томахавките в името на детето им Давид.

Найденов е имал заведени 5 дела срещу бившата си жена, която го направи популярен, но нито един от исковете не е спечелен. Хитрецът дори завел дело срещу майката на изкусителката, като я обвинил в „уронване престижа на публична личност”. Самата Джулиана призна в свое интервю, че е над тези неща и е решила да не съди бившия си.

„От една страна обмислям да го съдя, защото има за какво, но от друга страна не знам дали това няма да рефлектира върху детето и заради това изчаквам. В момента сме в, така да се каже, приятелски отношения. Аз съм доста устата и винаги има какво да кажа, но понякога човек трябва да си преглътне егото в името на детето. Това, което Илиян направи, е много грозно. Тези записи са манипулирани, защото е махнал изреченията, в които ясно си личи, че ме провокира. Като публикуваш, давай наред, а не само това, което те устройва” – разкри Малката Джулка, визирайки записите, които монтанският златотърсач разпространи в медиите.

Припомняме, че на звуковите файлове Гани заплашваше Илиян с убийство, както и се отрече от детето си. Истината обаче е друга и в момента блондинката се грижи за наследника си около 15 дни в месеца, колкото време прекарва Давид и при баща си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече