Ultimate magazine theme for WordPress.

ГОРЧИВО: Валери Симеонов се ожени на 67 (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Бившият вицепремиер на държавата (2017-2019 г.), създател на ТВ „СКАТ” и почетен председател на Националния фронт за спасение на България– 67-годишният Валери Симеонов, сключи брак с жената, която стоеше незабележимо до него в най-тежките години докато той воюваше с олигархията и корупцията в държавата.

Изисканото сватбено тържество се състоя на морския бряг в „Бийч Резорт” в бургаския кв. Сарафово. Присъстваха най-близките съратници на Симеонов и приятелите му, които отпразнуваха важната за новото семейство дата 1 септември 2022 г. във VIP залата на стилния ресторант “La Casa Grande”, пише „Флагман“, на който политикът е съсобственик.

Булката Венера Тодорова среща Симеонов преди повече от 6 години, когато влиза в актива на НФСБ и е предложена за областен координатор за София и Северозападна България. Тя има собствен бизнес в областта на търговията. При личното им запознанство през 2017 г. двамата бързо осъзнават, че са създадени един за друг и че освен общите политически възгледи, ги сближава и любовта. Оттогава насам те са заедно през цялото време. Никой обаче не подозира за връзката им и дълбоките чувства докато Валери Симеонов служи на държавата.

След финала на 44-ото Народно събрание, на което Симеонов бе зам.-председател, той и Венера се оттеглиха от активния политически живот и се посветиха един на друг, както и на най-близките си – възрастните им родители и децата им.

Изненадата по време на празничната вечеря бе, че младоженците бяха поздравени с живо включване от Лондон. Ирис – съпругата на рок легендата Джон Лоутън – Ирис, и синът му Патрик.

„Изключително съм горд, че познавам вас двамата – вие сте прекрасни хора, които направиха много за семейството ми. Радвайте се на този прекрасен свят, на истинската любов и знайте, че всичко в този живот е възможно”, каза Патрик в знак на признателност за издигнатия от Валери Симеонов паметник на баща му в Камен бряг. Неочаквани обстоятелства възпрепятстваха полета им до Сарафово. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече