Ultimate magazine theme for WordPress.

Коцето изригна срещу обвинението: До дни ще блеснат на бял свят игричките

0

- Advertisement -

Фолкпевецът Константин наруши мълчанието си по темата с обвинението, като по думите му нищо от посочената информация не е вярно. По негово мнение клеветите, срещу които в момента се изправя, не са нищо повече от средство, целящо да се възползва от неговата известност, за да осигури такава на някой друг.

Имаме много фенове, за които е удоволствие да бъдат близо до нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата слава, и прибягват до притеснителни методи. Тук става точно за такава злоупотреба, но не искам да влизам в подробности, за да не преча на разследването. До дни случаят ще се разплете, истината ще излезе наяве и ще блеснат на бял свят игричките„, коментира звездата пред в. „Телеграф“.

Преди няколко дни в медиите плъзна мълвата, че той е обвинен в изнасилване на ученичка. Според публикациите, миналия четвъртък 17-годишно момиче, чието име все още се пази в тайна, е отишло в РУ-Несебър, за да подаде жалба срещу певеца, твърдейки, че е имала принудителен сексуален контакт с него, предава dir.bg. В оплакването си тя обяснява, че това се е случило в наетата от музиканта стая в хотел, намиращ се в курорта Слънчев бряг.

През последните няколко седмици непълнолетната девойка е била неизменна част от приятелската група на изпълнителя, като го е придружавала навсякъде по време на престоя му по нашето Черноморие. Нещо повече, тя не само доброволно се е качила на автомобила му, след негово участие в Приморско, приключило рано сутринта на 18 август, но също така по собствена воля е влязла с него в сградата, където е отседнал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече