Ultimate magazine theme for WordPress.

Новият Ерген Евгени Генчев – ето защо простите мадами нямат шанс с него

0

- Advertisement -

Пианистът от световна класа изобщо не поглеждал красавици, които не са му интелектуална конкуренция

Горките родни претендентки за новия Ерген Евгени Генчев. Оказва се, че жените с оскъден умствен потенциал нямат никакъв шанс пред него. Пианистът дори не поглеждал красавици, които не могат да се мерят с него по интелект, а да вдигне „самолета“ не можел и да си го представи даже и на филм.

Както става ясно, нисичкият музикант имал високи претенции за своята бъдеща половинка.

33-годишният Ерген № 2 е от Пловдив и от малък е посветен в творческите среди. Възпитаник е на Кралската музикална академия в Лондон, като получава широко признание от публиката в цял свят.

Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз „Добрин Петков“ за постижения и принос в музиката през 2008 г.

Отскоро работи с Лука Шулич – член на международно признатата група „2Cellos“, с когото редовно изнася турнета по света. Виртуозният музикант е чест гост в редица събития и програми на световните телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви се нареждат изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топ модел“, както и участието му в новогодишния спектакъл пред Бранденбургската порта през 2017 г., проследен от милиони хора на живо и пред телевизионния екран. Генчев е познат и като композитор, педагог, актьор и писател

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече