Ultimate magazine theme for WordPress.

В затвора възхитени от Андре Токев! Съкилийниците му плачат след предсрочното му освобождаване

0

- Advertisement -

На половината от излежаването на присъдата му, Софийският градски съд разгледа и прие молбата на шеф-готвача Андре Токев за предсрочно освобождаване.

Той бе осъден за шофиране в пияно състояние. През януари съдът одобри споразумение между него и прокуратурата за ефективно наказание от 7 месеца плюс още 3 от предишна условна присъда за същото провинение.

Съдът реши, че процесът на адаптация на 54-годишният Токев е протекъл безпроблемно. Той бил спокоен и балансиран, не проявявал враждебност и агресивност, което означавало, че няма зависимости, включително от алкохол.

В затвора шеф-готвачът се отличил с безупречна дисциплина и проявил самоинициатива. Всички били възхитени от поведението му и нововъведенията, които направил в кухнята

„Искам да кажа, че много добре съзнавам грешката си. В затвора работя по 12 часа. С оскъдни продукти показах ново ниво на готвене. Създадох условия за работа. От 30% посещаемост в стола, сега тя е 80 на сто. Има огромни опашки за храна”, заяви шеф Токев пред съда.

И допълни: „Спортувам всеки ден между 2 и 3 часа. Обучавам се как да тренирам. Написах проект – да играем игри и да се социализираме. Началникът го хареса, но няма как да бъде приложен. Проведох много разговори с млади хора. Мисля, че всички тези неща допринесоха да се социализирам добре. Мисля, че съм готов да напусна затвора и да съм полезен на семейството си”.

Не случайно след освобождаването му, затворниците го изпратили с насълзени очи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече