Ultimate magazine theme for WordPress.

Рачков се шири в палат за половин милион! Изхвърлил мебелите да не му напомнят на Мария

0

- Advertisement -

Водещият Димитър Рачков се шири в резиденция, намираща се в баровския комплекс „Маунтин вю вилидж“ край Панчарево, която е под непрекъснато наблюдение, а на територията на затвореното селище не се допускат случайни хора.

Бариера и кабинка с охранител посрещат още на входа на комплекса, а във вътрешността му се допускат само собственици на имоти и техни гости и посетители.

Рачков живее в голямата двуетажна къща с обширен двор и гаражи със сегашната си приятелка Анита. Допреди години в жилището, което тогава обитаваше Митко в същия комплекс, често можеше да бъде видяна и бившата му Мария Игнатова, но днес тя живее със съпруга си Ивайло Нойзи Цветков в къщата на майка си.

Съседи на Митко и Анита са Мая Илиева, Маги Халваджиян и Наталия Симеонова, която се премести окончателно при мъжа си Денис в Америка и остави имота на щерка си.

Всеки може да стане част от баровското кварталче, стига да плати 185 хиляди евро за двустаен дом, но без двор. Само поддръжката на месец излиза 400 лева, като в това число влизат пари за охрана и общите части.

Наскоро Рачков участва в реклама на косачка за трева и показа разкошния си двор с морава и дървета, както и голямото куче, което охранява лукса.

Анита е отскоро в къщата, но Рачков е един от най-старите обитатели на баровското затворено жилище. Той първо купува тристаен апартамент в „Маунтин вю“, който дели с Мария, макар че двамата често се разделят, а после събират. След окончателната им разлъка Рачков продава това любовно гнездо и купува къща в същия баровски квартал.

Къщата от 239 кв. м е съвсем близо до предишния му дом. Комикът искал да се отърве от всички спомени с невярната си половинка, продал даже и мебелите. Той не желаел по никакъв начин нищо да му напомня за Мария, пише „Минаха години“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече