Ultimate magazine theme for WordPress.

Удар под кръста! Николета сватосала Благо с Поли

0

- Advertisement -

Истински удар под кръста и нож в гърба е нанесла плеймейтката Николета Лозанова на своята колежка Златка Райкова. Оказва се, че именно тя е запознала бащата на детето й Благой Георгиев с настоящата му съпруга Полина Спасова. И най-вероятно е била наясно с изневерите му зад гърба на Златка…

Настоящата госпожа Георгиева е била едно от многото момичета в рекламна кампания на Лозанова. След като двете се запознават още преди пандемията, Поли успешно започва да се завърта в средите на футболните половинки.

Две години по-късно самата тя става такава и се врича във вечна вярност на един от най-обсъжданите мъже у нас, пише HotNews. Дали именно Николета сватосва Поли с Благо и забива нож в гърба на Златка, най-вероятно ще остане една от неразкритите загадки на родните плеймейтки.

Едно е сигурно – през годините Николета Лозанова често е изпадала в конфронтации с различните носителки на престижната секститла. В този списък, разбира се, влиза и Русата Златка. Бившата на Благо Георгиев е мачкала чаршафите не с кого да е, а с първия съпруг на Николета – Валери Божинов. Жълтите сайтове помнят, че аферата между Валери и Златка варира от времето, когато футболистът бе женен за Алисия. Фолкпевицата получила доста неприятен новогодишен подарък, когато хванала двамата прелюбодейци в хотелска стая в нощта на празника. Нито Николета, нито Благой пожелаха да коментират кой е запознал футболиста с новата му жена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече