Ultimate magazine theme for WordPress.

Андре Токев излиза до седмица от затвора! Излежа само половината от присъдата си

1

- Advertisement -

До седмица най-вероятно шеф Андре Токев ще бъде освободен от затвора. На 13 юли Софийският градски съд ще гледа отново молбата на готвача за предсрочното му освобождаване, научи Lupa.bg.

Тя е внесена от адвокатите на Андре, а освен това до магистратите е било адресирано и писмо, подписано от съпругата на Токев и всичките служители на ресторанта му, както и други популярни готвачи и обществени фигури. Те настояват, че Андре напълно осъзнава вината си, изтърпял е половината от 10-месечното си наказание и ще бъде по-полезен на свобода, отколкото зад решетките.

На предишното заседание на съда звездата от „Мастър Шеф“ бе порязан. Сега обаче се очаква той да бъде предсрочно освободен. Ако това се случи, до края на месеца Андре вече ще е свободен гражданин, тъй като трябва да се изчака двуседмичен срок за обжалване от страна на прокуратурата.

Припомняме, че Токев получи присъдата си заради каране в нетрезво състояние на 31 октомври 2021 г.

1 Коментар
  1. Дедо битурбото казва

    Още малко и ще го направите национален герой! Браво! Той е рецедивист и нищо не е разбрал от затвора. Счита се за жертва, народа го поддържа и после псува такива като него, които лекомислено убиват хора по пътищата. А по това, което той публикува в Инстаграма мога дa определя и отсъдя,като професионалист от 25 год, е посредствено и скромно казано нескопосано. Той е Бойко Борисов на готварския занаят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече