Ultimate magazine theme for WordPress.

Три месеца след смъртта на Денди: Намериха кученцето му! Все още няма заподозрян за убийството

0

- Advertisement -

Три месеца след смъртта на писателя Любомир Милчев-Денди и изчезването на кученцето му Хининус, домашният любимец най-после бе открит. Куъченцето успя да се върне при близките на писателя, който почина след тежък инцидент.

Музикантката Йоана Савова, момичето което първо съобщи за кончината на най-добрия си приятел Любомир Милчев -Денди, най-сетне си върна кучето му Хининус“, пише „България Днес“.

Сладкото четириного дълго време бе в неизвестност след смъртта на собственика си. Оказа се, че е взето от Кристофър Кейн, съквартирант и близък приятел на Дени. „Много дълго време искахме да ни го върне, тъй като животното е възрастно и ние сме неговото семейство, заслужава да е с нас“, сподели приятелката на Денди, която в крайна сметка получи Хининус.

„Много ми е мъчно за Денди. Той беше най-близкият ми човек. Три месеца минаха, откакто спря да бие сърцето на най-уникалния за мен човек. Няма да го забравя“, споделя Йоана. Три месеца след кончината на Любомир Милчев – Денди все още няма заподозрян за неговата смърт, макар че са разпитани стотици свидетели на последните дни на писателя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече