Ultimate magazine theme for WordPress.

Петканов откровен! Не си посяга сам вече месец (затова е в топ форма)

0

- Advertisement -

Даниел Петканов не мастурбира вече от месец. Лудият репортер сам обяви за внесената промяна в ежедневието си. Изтъкна го като част от странна рецепта за добрата си физическа форма.

Инфлуенсърът, който има син Габриел от моделката Алекс Богданска, с която официално се разведоха, напоследък не се храни строго здравословно, не тренира редовно и даже не си доспива, но пак получава комплименти за визията си. „Може би някакво отношение има, че не мастурбирам от близо месец. По този начин задържам мъжката енергия в себе си и допускам, че е предпоставка за по-добра физическа форма”, обясни напълно сериозно Даниел Петканов, който бе водещ заедно с Александър Кадиев на шоуто „България търси талант” по Би Ти Ви. Историята става още по-любопитна, като се припомни, че до преди въздържанието си, Дани редовно, в смисъла на ежедневно, освобождавал напрежението по този начин. Или поне такова впечатление остави с предишни свои признания по темата, пише „Уикенд“.

„Не е обвързано с интимнея контакт. Просто… не знам”, сподели Дани в края на 2021 г. в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Тогава Лудият репортер гостува с Алекс, с която все още бяха женени и нямаше и намек за предстоящ развод. Двамата се появиха в предаването с новите си носове, така че зрителите имаха възможност да ги огледат в детайли. Покрай забавните разкрития, които правеха един за друг под формата на организирана от водещия игра, стана ясно за афинитета на Дани към самозадоволяването. „Това, че сме правили любов, не изключва неговото. Той си е редовен с неговото”, поясни Алекс. Тя не се сърдела, макар че веднъж се стреснала, когато го прекъснала. Дани си посегнал в нощта, след като с Алекс си оперирали носовете. В някакъв момент моделката се събудила от вибрациите на леглото и страшно се притеснила, защото помислила, че мъжът й получава гърч. В случая било неочаквано да допусне, че се приспива по обичайния си начин, защото и двамата били в присъщия за след ринопластика вид – с подути лица, бинтовани и с външни шини на носовете. Течало слуз, въобще било неприятно. И тъкмо заради това си състояние лежали по гръб, но докато Алекс успяла да заспи, Дани не могъл и взел мерки.

„В тъмното усещам как леглото започва да вибрира и казвам: „Дани, добре ли си?”, сподели Алекс тогава и поясни, че се разтревожила да не би мъжа й да получава гърч или пък да има треска. Той само й казал, че е добре. На сутринта й споделил от какво са били вибрациите на леглото, които усетила. Това не успокоило много Александра, защото лекарят категорично им препоръчал да се въздържат от интимни контакти, защото не трябвало да се напрягат. „Матурбацията не ме напряга, тя ме разпуска”, обобщи Петканов.

Не обясни защо в последния месец спазва въздържание. Затова пък явно и самият той харесва физическата форма, в която е, защото тези дни изненадващо показа голи снимки. Е, не съвсем, позираше по боксерки в сянка, на фона на червена светлина, а преди това – по къси панталони в двора на къщата си. Дани определено изненада с разголването си, както и с увереността, с която позираше като модел с опит.

След като се разведе с Алекс, Лудият репортер изглежда се променя постепенно, което и изтъкна неотдавна. Започнал да прави с желание всичко, което бившата му жена преди искала от него. Станал по-социален, стараел се да изгражда здравословни навици и да спортува по-често, макар че напоследък не е много дисциплиниран, както се разбра. И въпреки това Даниел получавал комплименти за физическата си форма.

Каква е логиката преди да не е имал желание за всички тези промени, а сега да има? „Няма някаква логика конкретна, но просто като че ли в мен се заражда живот отново, живец, нещо, което беше угаснало при мен в един момент”, обяснявал е той. Даниел призна, че е инициатор на развода, а причината, която изтъкна, е, че в един момент започнал да се чувства притиснат, потиснат и напрегнат. Усещал, че Алекс, без да му казва, искала той да е също толкова амбициозен, работлив и социален, колкото е тя. Разбира се, това е хубаво, но просто не му идвало отвътре, а насила нямало как да се получи. Алекс не го е заставила да прави, каквото и да е, даже не му е намеквала, но той се чувствал потиснат и „захлупен”, защото се борел със себе си – искал да се промени, за да бъде по-добър партньор за нея, но не му идвало отвътре. В крайна сметка различията им надделели.

Аз изпитвам огромна любов към Александра. Не съм се развел, защото съм спрял да обичам Александра. Обичам я като майка на Габриел и като жена, но просто не можех да продължа да живея с нея при тези обстоятелства. Човек трябва да направи компромис. В случая съм склонен да жертвам любовта помежду ни в името на това да се съхраня като човек, като мъж и да мога да бъда добър пример за нашия син. Защото той е момче, трябва да има мъж-пример”, сподели Даниел.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече