Ultimate magazine theme for WordPress.

След акция за наркотици: Закриха бардака, свързан с Емрах Стораро, в Берлин (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Бандата сводници около малкия син на Тони Стораро – Емрах, за която Alarma.bg писа, има добре разработена схема за осветляване на парите от проституция. Наскоро бяха разкрити и главните участници в организираната престъпна група, която прави сериозен кеш с мрежа от леконравни труженички в България и Германия.

Емрах Стораро

Срещу бандата сутеньори и проститутки вече тече разследване в Берлин, където действал бардак, от който чалгаджията Емрах Стораро прибирал процент,.

19-годишният чалгаджия Емрах редовно получавал покани за участия клуб BLACK ROUSE в Берлин, откъдето получавал процента от „работата” на проститутките под формата на хонорар.

За тартор на сутеньорската банда се смята Алберто Маринов Чакалов с прякор Бриганте, който държал бара.

Бардакът в Берлин затвори врати, парите вече минават през магазин в Мюнстер

Сега се оказа, че след мащабна акция за наркотици на немската полиция бардакът в Берлин BLACK ROUSE на Алберто Бриганте е закрит! Веднага след акцията сводникът сменил района и продължил прането на пари от проституция през български хранителен магазин в град Мюнстер.

Според данните фирмата на Бриганте – „Мега Спийд Строй“ ЕООД е била една от така наречените инхаус фирми, лапнали пари предварително по времето на ГЕРБ. Дружеството работило известно време като подизпълнител на печално известната „Трейс“ по ремонт на пътища, но след като лапнало сумата, спряло да извършва дейност.

Ето кои са ГЛАВНИТЕ ПЕРАЧИ в схемата

Елиа Евгениева, собственичка и работничка в сайта за проститутки VİP Escort, един от офисите на бардака в Берлин на адрес „Epensteinplaz“ 3 с пощенски код 13409.

Евгени и Тоника Генови

Евгени и Тоника Генови, собственици на няколко фирми в България, от доста време пътуват до Германия и пренасят физически част от парите, заработени от „труженичките“.

Ангел Пенчев обича лукса

Ангел и Катя Пенчеви, собственици на няколко фирми, през една от държат салон за красота, където маман Катя Пенчева разкрасява, понякога лично, „пеперудките“.

Никол Пенчева, заместничка и колежака на Елиа Генова, също собственичка на една немска фирма, чиято дейност е ,,масажи“.

Фани Биндл, леля на Алберто Чакалов – тя почти не се вижда и чува с племенника си, но по-голяма част от парите в брой седят на съхранение при нея, защото е женена и живее с богат немец, който може да докаже произход на парите, които са на съхранение при тях.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече