Ultimate magazine theme for WordPress.

Загърби го! Бойко Василев нехае за първородния си син

0

- Advertisement -

Преди 1 година водещият на „Панорама” Бойко Василев стана баща на втори син. Настоящата му съпруга Албена Колчакова го дари с наследник, когото нарекоха Георги. Тогава хубавата вест сподели щастливата майка, която е продуцент на сутрешния блок на БНТ. „Двамата с Бойко сме щастливи да споделим, че се роди Георги – смел и горд!”, написа журналистката в социалната мрежа.

Запознати издават, че телевизионерът се опитвал да компенсира грешките на младостта и се стараел да бъде всеотдаен баща на малкия Георги. Когато на бял свят се появил големият му син Васил, който днес е млад мъж,  Бойко бил вглъбен повече в кариерата си, а не в родителските си задължения. Сега обаче се опитвал да се поправи и да даде цялата си любов и внимание на бебето Жорко.

Водещия и половинката му решиха да има още едно дете в по-зряла възраст. Той е на 52 години, а тя  е с 12 лета по-млада и няма друг наследници, така че желанието да забременее било най-вече от нейна страна, издават близки на двойката.

Големия син на Бойко е от първия му брак. Според запознати журналистът-ерудит и бившата му съпруга Адриана все още не могат да се гледат, макар че от раздялата им мина доста време. Най-травмиран от развода обаче останал синът им Васил – той обвинявал баща си за краха на семейството и през последните 2 години и половина отношенията им били крайно обтегнати.

Самият Бойко също нехаел за първородния си наследник и разправял, че Васил е достатъчно голям, за да се оправя сам в живота. Малко след развода плащал издръжка, но момчето сега е около 21-годишно и водещият решил, че вече няма нужда да го подкрепя финансово. Не му се обаждал дори по телефона, защото бил прекалено зает с новото си семейство. Васко пък винаги е бил на страната на майка си Адриана и до ден днешен не отсъпвал от позицията си, обвинявайки баща си, че ги е зарязал.

Разводът на известния журналист  се проточи дълго и беше болезнен и за всички страни. С бившата му не успяха да се разберат по някои имуществени въпроси. Спореха ожесточено и заради сина им, който тогава още не беше пълнолетен. В крайна сметка тийнейджърът сам избра да остане при майка си.

Говори се, че инициаторът на раздялата бил журналистът. Бившата му не подписала молбата за развод веднага, а нарочно упорствала и го държала под напрежение, за да му отмъсти. Официалният им развод се проточил заради ината на Адриана и желанието й да натрие носа на Бойко.

Наремето първият брак на Василев изглеждаше безоблачен и никой не предполагаше, че след време бившите съпрузи ще враждуват така ожесточено. Хора от обкръжението им споделят, че в началото те се обичали искрено и с взаимна подкрепа преодолели много трудни моменти от съвместния си живот. Най-тежко им било, когато синът им Васил едва не починал по време на раждането – появили се усложнения и лекарите за малко щели да изпуснат бебето. „Страхът беше огромен! Не си представям, че някой ден ще остана без тях двамата – детето и жена ми!”, разправяше  мистър „Панорама”, когато с бившата все още бяха влюбени и щастливи.

След дълги години брак обаче те започнали да се отчуждават и се стигнало до изневери и от двете страни. Версията на Адриана гласи, че Бойко пръв погледнал встрани и после тя му кръшнала за отмъщение.

Жената, която развали семейното гнездо на водещия, е актуалната му съпруга Албена Колчакова. Чувствата им се разпалили по класическия начин – на работното място, където прекарвали повече време, отколкото вкъщи. Общите професионални ангажименти ги сближили и Василев окончателно изстинал към бившата.

Чаровната Албена омагьосала водещия до такава степен, че той бил готов да прекара остатъка от живота си с нея. Преди да се роди малкия Георги, те сключиха брак на скромна церемония в присъствието само на кумовете им и на шепа приятели. 52-годишният журналист не искал да се вдига много шум, затова настоял венчавката да е в тесен кръг.

Колчакова отдавна напирала за сватба, но първоначално Василев бил предпазлив заради лошите спомени от тежкия развод с Адриана. Той обещал на любимата си да помисли сериозно по въпроса и ето че бракът им вече е факт. „Албена много искаше да се види като булка и не се успокои, докато не подписаха в гражданското. Дано поне този брак да издържи във времето!”, коментират колеги на журналистите.

Някои изказаха предположения, че Колчакова е забременяла ин витро, тъй като двойката нееднократно е била засичана в клиника по репродуктивна медицина да си прави изследвания. Имайки предвид възрастта им, този вариант е напълно възможен, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече