Ultimate magazine theme for WordPress.

Д-р Енчев: Новата жена до мен е ангел и не ме критикува постоянно като бившата

0

- Advertisement -

„Любима тема на Теди бяха проблемите ми с килограмите. Постоянно ме критикуваше за всеки мой недостатък! Вера обаче е истински ангел!“

Това коментирал пред свои близки д-р Ангел Енчев относно новата си любов – медицинската сестра Вера Хаджийска. Двамата вече не крият връзката си, но я демонстрират предимно в чужбина, защото след отпадането на мерките срещу коронавируса непрекъснато пътуват.

Вера Хаджийска също има брак зад гърба си, от който има един голям син, навършил 18 години. Енчев е татко на две деца – момче и момиче, от връзката си с бившата манекенка, която той напусна. Теди Велинова далеч не била вечно усмихнатата, нежна и предана половинка, за каквато се представя още от началото на връзката си с доктор Енчев, пише Хотнюз.

Напротив – в ежедневието си с него била вечно недоволна, мрънкаща и язвителна. Любимото ѝ занимание било да критикува своя мъж и да се подиграва на всеки негов дребен недостатък.

„Любима тема на Теди бяха проблемите на Ангел с килограмите“, твърдят близки до семейството. Наскоро Велинова чукна 44 години, но напредването на възрастта не я притеснява. Бившата манекенка сподели, че е много доволна от живота си в момента. Похвали се още, че има и нов мъж след развода с Енчев. „44 са новите 24! Благодаря ти, любов!“, написа рожденичката в социалната мрежа, без да уточнява самоличността на въпросната „любов“. Тя показа как духа свещички, поставени върху шоколадова торта.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече