Ultimate magazine theme for WordPress.

Краси Радков: Мама и татко щяха да се гордеят с мен! (И двамата му родители си отишли рано)

0

- Advertisement -

По ирония на съдбата Краси Радков също като Крисия трябвало да излезе на сцената след загуба на родител. Неслучайно актьорът й сподели в „Като две капки вода“, че прекрасно я разбира.

Преди повече от 20 години трябвало да излезе на сцената Врачанския театър, където играел по онова време, няколко часа, след като погребал майка си. Тя била лекарка и си отишла преди 20 години от рак на дебелото черво, а синът й бил неотлъчно до нея.

„Тя отлично знаеше какво се случва с нея и се опитваше да ме подготви“, разказвал е Радков.

Загубил баща си следовател, само на 12 години, но е сигурен, че сега двамата биха се радвали да го видят на екран и щяха да се гордеят с него. „Мама ми липсва много“, признава актьорът.

Заради тежката загуба на майка си актьорът плътно застана зад Крисия, чийто баща почина, докато тя участваше в десетия сезон на „Капките“ . Малката певица остана трета, а Краси завоюва победата. „Аз съм много щастлив, но чувствам, че не трябваше да спечеля тази награда. Хора, аз не мога да пея! Но много се забавлявах. Искам да благодаря на публиката и продуцентите. Щастлив съм, но е странно“, сподели Краси Радков с присъщото си чувство за хумор и обяви, че ще дари лекия автомобил, който спечели, за благотворителна цел, пише „Минаха години“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече