Ultimate magazine theme for WordPress.

Орхан Мурад вдигна сватба без дъщерите си

1

- Advertisement -

Певецът Орхан Мурад се ожени този уикенд за новата си половинка Камелия Добрева. Двамата си казаха „Да“ на церемония в тесен кръг, като булката бе облечена в бяла класическа рокля.

На големия ден обаче не присъстваха дъщерите на Орхан – Сузанита и Александра. Не е ясно дали те са отказали да уважат сватбата, или просто не са били поканени.

Наскоро обаче Мурад съди светски сайт, заради твърдението, че не се разбирал с децата си. Отсъствието им от сватбата му само потвърждава жълтите писания.

Бившата на Орхан Мурад също си има нов човек в живота, намерила си е работа в Германия и е щастлива.

„Не искам да знам за баща ми. Не искам да го виждам, не е никакъв татко“, сподели от името на дъщеря си Сузанита Шенай. „Ето, разбирате как стоят нещата. Ако само аз бях причината за краха на нашия брак, поне Орхан да беше добър баща, а то и това не е. Въобще не контактува с никое от двете деца. Честно казано, той има две лица – едното е за пред медиите, а другото – вкъщи. Там си избива комплексите. Но да е здрав, това му пожелавам и друго не ме интересува“, казва Шенай.

1 Коментар
  1. мив казва

    Няма две дъщери, а само една. Пожелавам на певеца най-после да намери обич и спокойствие, след като години беше използван от три простакеси като банкомат, за да могат те да се излагат по телевизиите. То не се правиха на певици, то бизнес дами, то се снимаха, то се разчекнаха. И всичко на гърба на певеца, който носеше парите, а те искаха да си живеят.
    А малкото да спре да плюе по баща си. Виновна за нещастието й е майка й. Тя я подкокоросваше, че е голяма певица. А то горкото няма никакъв глас. И на някои други мурафети мама я научи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече