Ultimate magazine theme for WordPress.

Устата към Кирил Петков: Г-н Премиер, давам ви всичките си пари

1

- Advertisement -

„Г-н Премиер, ще се отзова на призива ви за дарение, което ще се използва, за закупуване на боеприпаси за Украйна.

Мисля че една заплата не е достатъчна, ще даря цялата сума, с която ме подпомогна моята държава, след като ми забрани да работя близо две „пандемични“ години“, избухна рапърът Иван Динев-Устата към премиера Кирил Петков.

Предложението на Кирил Петков към българските граждани да дарят по една заплата за закупуване на боеприпаси за Украйна бе посрещнато остро от всички, дори от най-върлите му привърженици до момента.

Много хора се изказаха в социалните мрежи, а сред тях се откроиха и коментари на популярни личности у нас. Без притеснение рапърът Иван Динев – Устата изрази позицията си по въпроса и се обърна директно към Кирил Петков с шокиращи думи, пише Blitz.

Бившата дуетна половинка на Софи Маринова недоволства от това, че по време на пандемията държавата не направи нищо за него, след като го остави принудително без работа. А сега от него и останалите български граждани искат да дарят парите си, което му се струва нелепо. Към поста му се присъединиха хиляди, които го подкрепиха и заявиха, че от две години са без доходи, но никой не мисли за тях.

1 Коментар
  1. […] й дойде след ироничното предложение на рапъра Устата от вчера да си дари цялата сума, с която държавата го е […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече