Ultimate magazine theme for WordPress.

Баровец! Юлиан Вергов хвърли 7 бона за дизайнерски костюм

0

- Advertisement -

Юлиан Вергов откри рокерския сезон! Откакто пролетта дойде, актьорът се придвижва из столицата предимно с мотопеда си. Онзи ден той пак пърпореше със скутера си по софийските улици, а смелата му езда в натоварения трафик бе забелязана от репортер на „Уикенд”.

Когато стигна до бившия хотел „Шератон”, оценителят в „Като две капки вода” паркира двуколесното си возило и без да сваля каската от главата си се отправи пеш към намиращия се в близост бутик на италианската модна къща „Брунело Кучинели”. Шлема си Вергов махна чак когато влезе в бутика, в който дори ризите се продават на цени от по над 1000 лева.

Юлиан си хареса модерен костюм в синьо, а когато установи, че му е по мярка, реши да си го купи. За панталона и сакото 51-годишният артист брои 7 бона,  видя „Уикенд”.

Вергов печели солидни хонорари от „Капките”, но заработва добре и в киното и театъра, та може да си позволи големи харчове за дрехи.

Костюма си Юли получи опакован в специален калъф, който минути по-късно закачи от дясната страна на моторетката си. С новата си придобивка блондинът отпраши към дома си в отлично настроение с около 20 км в час.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече