Ultimate magazine theme for WordPress.

Уил Смит: Сгреших и се срамувам! Актьорът напусна Академията

0

- Advertisement -

Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително. Поведението ми на наградите на Оскар беше неприемливо и непростимо. Шегите за моя сметка са част от работата, но шегата за здравословното състояние на Джада ми дойдоха в повече и реагирах емоционално.

Бих искал публично да ти се извиня, Крис. Прекрачих границата и сгреших. Срамувам се, действията ми не бяха показателни за мъжа, който искам да бъда. Няма място за насилие в свят на любов и доброта.

Бих искал също да се извиня на Академията, на продуцентите на шоуто, на всички присъстващи и на всички, които гледат по света. Бих искал да се извиня на семейство Уилямс. Дълбоко съжалявам, че поведението ми опетни това, което иначе щеше да бъде едно прекрасно пътуване за всички нас.“

С тези искрени думи актьорът Уил Смит се извини публично за плесницата, която удари на водещия на „Оскарите“ Крис Рок.

Тези дни той също така подаде оставка от органа, който връчва „Оскарите“. Напускам членството си в Академията за филмови изкуства и науки и ще приема всички по-нататъшни последици, които Бордът сметне за подходящи. Предадох доверието на Академията“, категоричен е Уил Смит.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече