Ultimate magazine theme for WordPress.

Предаде бТВ! Шеф Михалчев отива в Нова

0

- Advertisement -

Седмица след като шеф Петър Михалчев съобщи, че напуска журито на „Мастършеф“, стана ясна причината за това негово решение. От кулинарното шоу на Би Ти Ви суши майсторът се мести в Нова телевизия. Той вече показа снимка от кухнята на „Хелс Китчън“ заедно със своя бивш колега от „Мастършеф“ – Виктор Ангелов, който се премести там още преди 4 години.

Петър Михалчев явно не смята да къса окончателно с кариерата си на тв звезда, а само да намали оборотите. Затова, вместо да работи в „Мастършеф“, където снимките са от сутрин до вечер, той е приел да гостува в предаването на Виктор Ангелов – „Хелс Китчън“. Миналия понеделник татуираният готвач съобщи, че е в Нова телевизия. С това, без много да се обяснява, той даде да се разбере защо вече няма да работи в Би Ти Ви. Освен това Михалчев даде отговор на въпрос, който се върти в публичното пространство вече 4 години – откакто шеф Ангелов напусна „Мастършеф“, а именно – какви са отношенията между Ангелов и бившите му колеги в шоуто на Би Ти Ви.

„А…! С Виктор Ангелов, винаги сме били приятели и колеги“, написа шеф Михалчев в коментар към снимката си. Той най-накрая сложи край на спекулациите, че в журито, с което тръгна „Мастършеф“ преди 7 години, е имало междуличностни проблеми.

Такива явно никога не са съществували и единствената причина шеф Ангелов да напусне Би Ти Ви заради Нова тв най-вероятно е била по-добро заплащане.

Новината, че шеф Михалчев отново ще работи с шеф Ангелов, предизвика вълна от позитивни реакции.

Засега той най-вероятно ще участва единствено като гост в предаването на Виктор Ангелов. Очаква се обаче занапред да се включи пълноценно или като негов партньор в „Кухнята на ада“, или със свое собствено предаване в Нова тв, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече