Ultimate magazine theme for WordPress.

Илиян Найденов за драмите с Джулиана: Бях готов да застана пред детектор на лъжата

0

- Advertisement -

„Във всички твърдения на Джулиана за нашата раздяла и връзката ни преди това – относно финансовите отношения, няма и 1% истина. Дори мислех да застана пред детектор на лъжата, ако не бяхме стигнали до споразумение с нея за сина ни и съдът не беше отсъдил Давид да остане при мен.“

Това заяви бившият мъж на Джулиана Гани – Илиян Найденов, с когото все още са в процес на развод. Той се кълне, че никога не е изневерявал на плеймейтката, нито е имал каквито и да било интимни отношения с друга жена. Според него цялата драма с изневярата и скандалния чат, който Гани публикува, са или инсценировка от нейна страна.

„Постановката на Джулиана беше недообмислена. Явно планът й е бил да излезе, да каже и покаже нещо и да ме остави едва ли не в небрано лозе. Да, ама не! Оказа се, че лозето е обрано, когато публикувах записите – малка част от многобройните доказателствата, които имам“, разкри фитнес инструкторът в интервю за „Уикенд“.

И допълни: „Още докато си пишех с въпросното уж момиче, получих информация, че номерът е на мъж, а не на жена. Знаех, че не си чатя с реален човек. Същият ден се бяха случили и разни други обстоятелства, които ме ядосаха… Вече бях изморен и не исках да бъда повече с Джулиана, беше ми писнало. Осъзнавайки, че съм готов да сложа край на нашите отношения и знаейки къде отива моето съобщение, просто се майтапех“.

Припомняме, че в края на миналата година плеймейтката уличи мъжа си в изневяра, публикувайки негови интимни чатове с друго момиче. Разговорите се състояли, докато Гани била в чужбина по работа, а Илиян трябвало да се грижи за сина им, който бил с вирус. След серия от скандали и разкрития, Найденов заведе дело за попечителство над Давид и го спечели.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече