Ultimate magazine theme for WordPress.

След като напусна фитнеса: Стана ясно какво ще е новото амплоа на Ергенът Виктор!

0

- Advertisement -

Виктор Стоянов може да стане водещ в Би Ти Ви след финала на шоуто „Ергенът”, с което само за една вечер се превърна в най-одумвания мъж в България. Вече текат залози за следващото предаване, в което ще изгрее мускулестият бивш гребец. Очаква се да го направят лице на светска рубрика в някой от сутрешните блокове, дочу „Уикенд”.

Първият „Ерген” в страната ни от години се домогва до място в Би Ти Ви или в някоя от другите големи телевизии в страната ни. За първи път обаче той е толкова близо до осъществяването на тази своя цел. Говори се, че телевизията няма да хвърли на вятъра популярността, която му създаде заради риалитито. Още от сега се търсело място, където да го бутнат след финала на шоуто.


Някои зрители вече подозират, че Стоянов може да стане лице на новините, което обаче е слабо вероятно. По-подходящи за Виктор била били светските рубрика, с които са препълнени сутрешните блокове на Би Ти Ви.

Георги Тошев лесно ще го бутне в продуцираното от него шоу „Преди обед”, което все повече започва да прилича на кръгла маса – винаги се намира място за още един приятел на продуцента или за още едно лице, което телевизията иска да лансира. В същото време сутрешните блокове през уикенда – „Тази събота и неделя”, наскоро бяха удължени и вече са по цели 4 часа. Покрай войната между Русия и Украйна политиката излиза на преден план в тях, но никоя война не продължава вечно. Ако нещата се развият благоприятно и проблемите бъдат разрешени сравнително бързо, на предаването ще му бъдат нужни нови светски рубрики и лица, а Виктор би се вписал идеално в подобна концепция.


Най-логично е Стоянов да стане лице на рубрика за добра форма. Той вече има опит като консултант в тази област в дамския сайт на телевизията. В същото време, както „Уикенд” вече писа, неведнъж е гостувал в „Преди обед”, също за да обяснява как лесно и ефективно могат да се свалят килограми и да се поддържа хубава фигура.

Преди да влезе в „Ергенът” прави и собствен канал в интернет, посветен на темата. Едва ли ще е изненада, ако от следващия тв сезон започне да води такава тв рубрика.
Виктор е напусна доскорошната си работа като шеф на столичен фитнес клуб. Според слуховете, той най-вероятно се подготвя да върти собствен бизнес. Една рубрика в най-големия частен тв канал би била идеална реклама за бъдещата му дейност.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече