Ultimate magazine theme for WordPress.

Денди пред фалит! Дължи над 50 000 лв. само за болницата

1

- Advertisement -

Писателят Любомир Милчев-Денди е затънал в дългове и според негови близки, дори да се събуди от комата, не го очаква нищо добро.

От години насам той имал сериозни борчове, заради които приел да участва във „Вип брадър“, надявайки се на солиден хонорар. Наложило се да разпродаде и антиките си, но въпреки това финансовото му положение далеч не било леко.

Оказва се, че Денди от години не си е внасял здравните осигуровки и болничният престой и мозъчните операции, на които беше подложен, трябва да бъдат заплатени, пише Hotnews. До момента сметката за лечението на светския лъв надхвърля 50 000 лева и продължава да расте с всеки ден.

Любомир Милчев-Денди продължава да е в кома в много тежко състояние и с опасност за живота

Това са съобщили от УМБАЛ „Св. Анна“ пред „24 часа“.

„В реанимация е на системи. Лекарите се борят за живота му“, съобщиха от болницата.

Светският хроникьор бе приет в лечебното заведение на 18 февруари след тежък побой. Две черепно-мозъчни операции бяха извършени.

1 Коментар
  1. Йоана казва

    Кой Ви даде тази невярна информация ? Защо тряваше да се случи драма в живота му зада пишете за него , а когато той направи красива премиера на предпоследната му книга медиите не отразихте това.Като негов близък човек Ви моля да не пиете неверни неща .Той си има семейство и здравните му осигуровки са платени от най,-близките му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече