Ultimate magazine theme for WordPress.

Срам за Ути Бъчваров! Водещият вдига скандал в Спешното, иска да пререди всички, защото е известен

0

- Advertisement -

Тежък инцидент е преживял водещият на кулинарното предаване „Бързо, лесно, вкусно” на БНТ1 Ути Бъчваров, научи „Уикенд”. По време на веселба с приятели в Родопите, той срязал с много остър нож едната си ръка по невнимание. Въпреки това стиснал зъби и привързал раната с налични бинтове и материали.

Ден по-късно, видял че раната не зараства и тръгнал да търси помощ от медицинските специалисти в София. Така попаднал пред спешния кабинет на „Пирогов”, където било фрашкано с пациенти, претърпели какви ли не сакътлъци. Майсторът на черпака бил изключително изнервен, че обслужването не ставало светкавично. Той пристъпвал от крак на крак и като видял, че преди него има около 20 души, решил да се ползва от привилегията на популярно телевизионно лице, разказват пациенти.

Ути почукал на врата на спешния кабинет, а когато му отворили, останал изненадан, че го карат да чака реда си. Настоял да го приемат веднага. Дежурният екип отказал с обяснението, че всички преди него са с проблеми, не по-малки от неговия. Вбесен, Бъчваров се заканил, че ще потърси сметка на медиците. Въпреки това сърдито изчакал реда си. Когато лекарите го закърпили, Ути побързал да си тръгне, като преди това не забравил да запише имената на дежурните. Ходейки по коридора, той „фучал”, че не може да търпи такова безобразие, защото все пак е Ути Бъчваров, познато лице от екрана, а не обикновен чичка.

Ден по-късно били пуснати жалби срещу докторите, кърпили раната му, до началниците на „Пирогов”. В тях водещият настоявал да бъдат наказани, защото го оставили да чака в коридора заедно с други пострадали, без да го обслужат с приоритет.

Свидетели на срамната случка били и пациенти, всички до един познаващи Ути от малкия екран. Те недоумявали, защо през минута-две ходи да тропа на вратата, за да бъде приет. Водещият демонстрирал гняв и нервите му видимо били изтървани. Никой не пожелал да го пусне напред, защото повечето чакащи се превивали от различни видове болки. Болните се застъпили за лекарите и дори били доволни, че към ВИП персоната са се отнесли като с редови гражданин.

Инцидентът Ути претърпял няколко дни преди рождения си ден – 1 март. В „Пирогов” обяснил, че се е срязал по невнимание, докато е организирал кулинарно пиршество в Родопите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече