Ultimate magazine theme for WordPress.

Азис пак „отслабна“ с липосукция! Предпочита скалпела пред диетите (ПРЯСНО ФОТО)

0

- Advertisement -

Азис за пореден път опря до методите на пластичната хирургия за извайване на тялото. От последните му снимки в социалната мрежа се вижда, че шкембето му изцяло се е стопило.

Облечен в розов спортен екип, Васко с гордост показва корема си, на който ясно се виждат белези от прясно направена интервенция. Досега той няколко пъти се е подлагал на липосукция, но резултатите при него не са трайни, защото не може да спазва режим и след време връща всичко свалено.

Чалга идолът не крие, че досега е оформял тялото си най-вече с помощта на скалпела. Колкото и да се потял във фитнес залата, резултатите не го задоволявали. През последните години той направи какви ли не промени във визията си. Изпълнителят на хита „Хабиби” напомпа бицепсите и гърдите си по изкуствен начин чрез поставяне на импланти. Той често публикува в мрежата снимки на разголеното си тяло, което обаче не е постигнато с пот на челото и тренировки, а с помощта на любимия му пластичен хирург.

„В никакъв случай не искам да омаловажавам резултатите от фитнеса! Спортът е полезен, но при мен ръцете и коремът са най-слабите звена!”, споделял е певецът. Той има още гръдни импланти, които наподобяват истински мускули. Тази интервенция, както и последната липусокция, Азис е направил в съседна Турция. Там цените са доста по-приемливи, а и специалистите са по-добри, твърдят запознати.

Прави впечатление, че ромският славей се е сдобил и с гъсто черно окосмяване по гърдите. Неотдавна той бе сравнително гладък в тази област, ала сега е решил да е една идея по-мъжествен и да си пусне дълги рунтави косми. Васко татално е зарязал епилацията и смята, че тя вече е демоде, пише „Уикенд“.

„Той лесно ще си махне космите, вие мозък трудно ще си набавите!”, защитават го почитателите му от нападките на зложелатели.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече