Ultimate magazine theme for WordPress.

Близките на Денди в шок от версията, че сам е причинил травмите си (+последна информация от болницата)

0

- Advertisement -

Близките на Любомир Милчев – Денди са потресени от новата версия на полицията, че светският хроникьор сам е причинил травмите си. Намериха се дори свидетели, които да потвърдят, че са видели Денди сам да пада на улицата и са му предложили помощ, но той категорично отказал. Според разследващите не е изключено писателят сам да е падал няколко пъти следствие на злоупотреба с алкохола.

„Надявам се, че полицията не стои със скръстени ръце относно случая Любомир Милчев – Денди! Опит за зверско убийство в центъра на столица, имаща претенции да е Европейска! Опит за убийство на един писател, интелектуалец, чувствителен и умен мъж! Опит за убийство на ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО! Надявам се Българската Полиция в лицето на разследващите да осъзнават това!“

С тези думи неговата приятелка Настася Филиповна изрази възмущението си от публикуваната информация. Неговата сестра и племенница също са в шок.

Междувременно лекарите съобщиха, че към момента нямат какво повече да направят за Денди.

„Лекарите са направили каквото могат, дали са всичко от себе си, наблюдават го през цялото денонощие. Оттук насетне няма какво повече да се направи от медиците освен да чакаме да видим дали ще прескочи трапа. Всичко е Божа работа“, заяви Луков пред „България Днес“.

Денди е поставен в медикаментозна кома, след като бе намерен в безсъзнание с тежки черепно-мозъчни травми в апартамента си в центъра на София на 17 февруари. Денди е бил целенасочено и жестоко бит в главата, а лицето му смазано.

Ако бъде стабилизиран, докторите ще започнат планираната трета черепно-мозъчна операция. На този етап от полицията отказват коментар. Не е изяснено дали Денди е пребит с ръце, или с предмет, но едно е сигурно – травмите му не са причинени от падане.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече