Ultimate magazine theme for WordPress.

Владо Пенев обикаля сополив и кашлящ улиците

0

- Advertisement -

Бившият министър си пъхна боклука надълбоко и хукна за лекарства

Владо Пенев e болен, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”. Кихащ и кашлящ, онзи ден актьорът обиколи аптеките в центъра на София, за да си купи хапчета за настинка и имуностимуланти.

63-годишният бивш министър на културата излезе на пазар за илачи, облечен с дебело зимно яке и плътен камуфлажен панталон. На главата си той бе нахлупил плетена шапка, която да предпази мозъка му от февруарския студ. Преди да тръгне по аптеките, Владо хвърли боклука си, но го постави толкова дълбоко в контейнера, че ръцете му потънаха до подмишниците.

Погледнат отстрани, екранният Попов от „Под прикритие” изглеждаше така, сякаш е клошар, ровещ в сметта за останки от храна или вторични суровини.
Малка аптека в близост до дома му се оказа първият избор на Пенев за снабдяване с нужните му лекарства. Там обаче имаше опашка и той реши да не чака, а да потърси алтернатива.

Междувременно артистът от „Откраднат живот” и стартиращия идната седмица нов български сериал „Лъжите в нас” започна да кашля много силно, а и носът му се разтече яката. Втората аптека, която Владо посети, беше доста по-просторна и в нея нямаше навалица. Преди да хлътне вътре, любимият на Марта Вачкова сложи предпазна маска на лицето си, та да не го упрекнат в неспазване на противоепидемичните правила.

На обслужващата го фармацевтка Пенев заръча да му даде „нещо за простуда” и няколко ампули с витамин С.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече