Ultimate magazine theme for WordPress.

Калин Врачански едва свързва двата края! С приятелката му имали сериозни затруднения

0

- Advertisement -

Макар че от години е един от най-популярните актьори в страната, пандемията оказа влияние върху финансовото състояние на Калин Врачански. За разлика от други свои колеги, които осребряват популярността си с реклами в социалните мрежи и с участия в телевизионни програми, Врачански отказва подобни ангажименти.

Нещо повече – той напусна хитовия сериал на Нова тв „Братя” още след първия сезон, като се говори, че го е направила заради масовите критики към своята актьорска игра в него. Вместо да опита да подобри работата си, доколкото му е възможно, и да продължи да се снима в телевизията, Врачански направи мюзикъл в софийската опера – „Баща ми бояджията”, а после влезе в главна роля с спектакъла на Варненския театър „Тютюн” по класическия роман на Димитър Димов.

За разлика от сериала, ролите му в двете представления получиха аплодисментите и на публиката, и критиците, но заради пандемията Врачански не може да разчита на хонорарите, които взимаше преди, пише „Уикенд“. Въпреки всичко той е категоричен, че няма да се върне скоро в телевизията. Вместо това смята да прави поредно ново представление – този път в Благоевград, чиято премиера веднъж вече беше отложена.

В същото време бизнесът на приятелката на Калин – Алекс, също не е в цветущо състояние. Тя ръководи ателие за рисуване на художници любители, което обаче на няколко пъти трябваше да затвори заради мерките срещу Ковид. Въпреки всичко момичето се справя с работата си, доколкото това е възможно при актуалните условия, и успява да поддържа ателието.

Макар двамата трудно да свързват двата края, се чувствали изключително щастливи в това, което правят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече