Ultimate magazine theme for WordPress.

Най-сетне! Мон Дьо е щастлив, залюби се с колега

0

- Advertisement -

Мариян Станков – Мон Дьо най-сетне откри щастието в личен план. Запознати издават, че водещият на Нова тв от две лета дели един покрив със свой колега на име Димитър. Партньорът му не е част от екипа на телевизията, а е работил в БТА като журналист. Срещнали се покрай професионален ангажимент и бързо осъзнали, че много си допадат, пише „Уикенд“.

Преди да се обвърже с актуалния си любим, Мон Дьо бе изпаднал в доста труден период, за който сам е споделял в социалната мрежа. Той неведнъж е разказвал, че по това време се е чувствал много самотен и това му е тежало ужасно. „Бях като в тъмна стая, в която не можех да видя дори собствените си стъпки. Меланхолията е част от природата ми. Да, тя беше моя спътник. Имаше дни, в които потъвах като изхвърлен камък в морето. Имаше минути, в които се давех. Но изплувах… и се задържах над водата”, изповядвал се е популярният водещ.

В медийните среди не е тайна, че Станков предпочита мъже за интимни партньори, въпреки че той не говори открито за сексуалната си ориентация. Това обаче не го спира да мечтае за наследници. „Наскоро изпитах неистово желание за дете, дори се яви пред очите ми като сън. Плаках много. Може и някой ден да имам собствено дете, а защо не и да осиновя?!”, споделял е журналистът. Дали пък няма да сбъдне мечтата си с настоящия си приятел? Много гей двойки по света отглеждат заедно деца, но в България тази практика все още не е толкова разпорстранена.

Говори се, че преди да се залюби с Димитър, Мон Дьо е имал друга дългогодишна връзка, за която не се знае много. Известно е само, че с въпросния човек са се запознали с Америка и е било любов от пръв поглед. Раздялата им обаче била травмираща за чувствителния Мариян и го оставила в тъмен период, от който трудно се съвзел.

За щастие, водещият вече е добре и се носи на крилете на любовта. Красивите трепети в сърцето му го подтикнали да подобри и външния си вид. Той се е зарекъл през новата година най-сетне да отслабна – не само от суета, а и заради здавето си. На младини той тежал само 75 килограма, ала сега е доста по-закръглен. „Когато започнах да напълнявам, дори се намирах за сладък. Вече разбрах, че излишните тлъстини пречат на здравето ми. Не мога да кажа категорично, че до 2 месеца ще заприличам на топола, но искам да отслабна не заради егото, а заради доброто разположение на духа и за здраве”, разсъждава Мон Дьо.

Другото, което той направи за себе си, е да си присади коса. Резултатите се очакват след около 6 месеца. 43-годишният телевизионер искрено се надява да се сдобие с по-хубава прическа. Дотогава обаче ще носи шапки, защото не може да се гледа и не се харесва с гола глава.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече