Ultimate magazine theme for WordPress.

Любо Нейков разочарован от Слави: Той е минало за мен! (Политиката ги разделила)

0

- Advertisement -

Огромна пропаст се е отворила между Любо Нейков и бившия му шеф Слави Трифонов точно когато двамата са били на път да започнат да работят отново заедно цели 15 години след като се разделиха и актьорът създаде собствена продуцентска компания. Звездата от „Комиците” е бил готов да удари едно рамо на телевизията на Дългия. Политическото фиаско на шоумена от Учиндол обаче го отказало завинаги от тези планове.

„Слави е минало!”, категоричен бил Любо Нейков. На 7 февруари той става на 50 години и от позицията на половин век, който оставя зад гърба си, отсякъл, че занапред не иска да има нищо общо с нито един политик, още по-малко – с Трифонов.

„Политиците не заслужават нашето отношение, независимо какво е то – позитивно, негативно или неутрално. Няма да коментирам изобщо, докато не чуя те да започнат да говорят за култура. То е написано: „По делата ще ги познаете“. В исторически план делата са останали единствено и само в културните пластове”, обяснява Нейков в интервю, дадено малко преди Нова година.

В артистичните среди се говори, че той бил крайно разочарован от Слави и бившите си колеги от неговата фирма, които не си мръднали пръста в помощ на артистичните гилдии, макар че вече от месеци се кичат с титлата „депутат”. Съвсем доскоро едрият актьор е бил готов отново да работи с Трифонов в неговата телевизия 7/8 ТВ.

Преди около година самият той разкри плановете си да прави там шоу, подобно на „Комиците”, което снима за Би Ти Ви. След мощния провал на учиндолеца като политик и огромното обществено разочарование от него, което на последните избори го превърна от първа в пета политическа сила в страната ни, Нейков окончателно се отказал от плановете да се занимава с него.

Иначе Слави имал огромно желание да работят заедно. Самият той призна преди време, че е предлагал на Любо и съдружника му Евтим Милошев да му станат съдружници в телевизията. Те обаче го отрязали.

На прага на своя юбилей Нейков има всички основания да бъде доволен от себе си. Той е един от най-успешните актьори и продуценти у нас, има здраво семейство, дъщеря, която скоро ще навърши 11 години и учи в едно от най-добрите училища в страната, хората го обичат, а предаванията, които прави, се радват на висок рейтинг, съответно – носят добри приходи.

Говори се, че звездата прибира средно по 300 бона на месец, благодарение на своите проекти. Като продуцент в момента той заедно с Милошев стои зад три от продукциите, които предстои да гледаме в национален ефир през пролетта. Две от тях са в Би Ти Ви – риалитито „Сървайвър” и сериала „Татковци”. За Нова телевизия пък двамата колеги снимат новия сериал „Лъжите в нас”. Отделно от това Нейков не се отказва от работата си като театрален актьор, макар че тя не му носи кой знае какви приходи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече